محمدحسین فیروزی ، یکشنبه بدون اشاره به مبلغ پرداختی شهرداریهای فارس در گفتوگو با ایرنا افزود: با اینکه حجم اعتباری سهم نیم درصدی کتابخانههای عمومی از درآمد شهرداریها بسیار ناچیز است اما مجرای اصلی درآمدی این مراکز فرهنگی برای خدمترسانی به مردم است.
وی عنوان کرد: این درآمد برای تعمیر و تجهیز کتابخانههای عمومی و تامین منابع و هزینههای جاری آن هزینه میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس با بیان اینکه وصول این سهم قانونی را هم از طریق فرمانداریها و هم از سوی انجمنکتابخانههای عمومی پیگیری میکنیم، گفت: هر چه شهرداریها به پرداخت دقیق و به موقع سهم نیم درصدی کتابخانههای عمومی اهتمام داشته باشند به توسعه این مراکز در شهر خود خدمت کردهاند.
فیروزی ادامه داد: به عنوان نمونه شهرداریهای ۲ شهر مرودشت و کازرون که این سهم را پرداخت کردهاند، به زودی از کتابخانه سیار نیز بهرهمند میشوند.
هر چه شهرداریها به پرداخت دقیق و به موقع سهم نیم درصدی کتابخانههای عمومی اهتمام داشته باشند به توسعه این مراکز در شهر خود خدمت کردهاند
وی اظهار کرد: توجه به کتاب و کتابخوانی مسالهای محوری و کتاب در همه شئون اجتماعی و فرهنگی مبنا است؛ هر چه به کتابخانههای عمومی توجه شود در مسائل مختلف فرهنگی با ناهنجاریهای کمتری مواجه میشویم، به عنوان نمونه حل مساله ترافیک و بخش عمدهای از فرهنگسازی برای بهبود فرهنگ ترافیک از طریق کتابخانهها امکانپذیر است.
فیروزی گفت: انجمنهای کتابخانههای عمومی فارس در همه بخش ها، شهرها و استان به عنوان عالیترین مرجع مدیریت این کتابخانهها، مطابق قانون نقش جدی در این زمینه دارند و سال گذشته نیز انجمن استان فارس برگزیده کشوری شد.
وی با بیان اینکه مسیر توسعه کتابخانههای عمومی فارس روشن است، گفت: کتابداران به عنوان فرهنگیترین شغلهای جامعه نجابت و صداقت خود مشاوری امین برای ترویج کتاب و کتابخوانی هستند.
استان فارس با برخورداری از ۲۶۷ کتابخانه عمومی فعال، پس از تهران و اصفهان، سومین استان کشور در بهرهمندی از این زیرساخت فرهنگی است.