رضا بهنام پور روز سه شنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از۲ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف می شود و هم اکنون هیچ مشکلی برای تأمین مرغ در این استان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه جوجه ریزی در ۴۵ واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شده، تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این استان وجود نخواهد داشت.
بهنام پور اظهار کرد: ۱۵۵ واحد تولیدی مرغ در مناطق مختلف استان وجود دارد که ۸۸ درصد آن فعال است.
وی گفت: ۲۵ واحد مرغداری کهگیلویه و بویراحمد بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال هستند که ۱۵ واحد آن قابل احیاء شدن دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۰ واحد به دلیل قرار گرفتن در حاشیه شهرها و مشکلات بهداشتی و زیست محیطی قابل فعال شدن نیستند.
بهنام پور ادامه داد: این تعداد مرغداری های غیر فعال ظرفیت ۳۰۰ هزار قطعه در هر دوره پرورش را دارد.
وی افزود: پیگیری در زمینه فعال نمودن واحدهای راکد مرغداری این استان که قابلیت احیاء را دارند در دستور کار این معاونت است.
سبقت جوجهریزی در کهگیلویه و بویراحمد ۳۸ درصد فراتراز تعهد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در مرداد امسال بیش از یک میلیون و ۱۷۰ هزار قطعه جوجه ریزی در این استان انجام شد در حالی که میزان تعهد جوجه ریزی کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۸۵۰ هزار قطعه بوده است.
بهنام پور ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد در مرداد امسال ۳۸ درصد بیشتر از تعهد خود در زمینه جوجه ریزی رشد داشته است.
وی افزود: مصرف گوشت مرغ گرم آماده طبخ شهروندان استان روزانه ۵۸ تن است و با برنامه علمی و جهادی به مرز خودکفایی رسیدیم و در ماههای آینده بیش از میزان نیاز استان تولید داریم.
وی با بیان اینکه هم اکنون در زمینه تامین مرغ در استان هیچ گونه مشکلی وجود ندارد ادامه داد: با برنامه ریزی انجام شده این استان از یک استان مصرفی و وابسته به یک استان خودکفا و صادرکننده در تولید و تأمین مرغ تبدیل میشود.
بهنام پور ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از پنج میلیون و ۳۳ هزارو ۶۶۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های این استان انجام شده که در این زمینه بیش از ۹ هزارو ۵۰۰ تن مرغ تولید شد.