رضا بهنام پور روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان گوشت سفید از ۱۲۳ واحد مرغداری فعال استان تولید شد.
وی بیان کرد: سال گذشته واحدهای تولیدی فعال بیش از هفت میلیون و ۴۸۴ هزار و ۶۹۰ قطعه جوجه را پرورش دادند.
بهنام پور تصریح کرد: ۱۴۰ واحد تولیدی مرغ در مناطق مختلف استان وجود دارد که ۸۸ درصد آن فعال می باشد.
بهنام پور گفت: ۱۷ واحد مرغداری کهگیلویه و بویراحمد بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال هستند که قابل احیاء می باشد.
وی ادامه داد: این تعداد مرغداری های غیر فعال ظرفیت ۳۰۰ هزار قطعه در هر دوره پرورش را دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیگیری در زمینه فعال نمودن واحد های راکد مرغداری این استان که قابلیت احیاء را دارند در دستور کار این معاونت است.
بهنام پور افزود: مصرف گوشت مرغ گرم اماده طبخ شهروندان استان روزانه ۵۸ تن است.
سالیانه ۹۶هزار تن شیر و ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود که ۳۵هزار تن شیر و هشت هزار تن گوشت قرمز در مناطق عشایری بدست می آید.
نظر شما