۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۶
کد خبر: 85408623
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مرغ نوروز و ماه رمضان کهگیلویه وبویراحمد تامین است

گچساران- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی این استان برای تأمین مرغ مصرفی شب عید انجام شد.

رضا بهنام پور روز سه شنبه در حاشیه بازدید از مرغداری های گچساران در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از ۲ هزارو ۵۰۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف می‌شود و هیچ مشکلی برای تأمین مرغ شب عید در این استان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه جوجه ریزی در بهمن امسال در بیش از ۶۰ واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شده، تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده در روزهای پایانی سال و ایام نوروز امسال هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این استان وجود نخواهد داشت.

بهنام پور اظهار کرد: این میزان گوشت سفید از ۱۵ اسفند امسال تا ۲۰ فروردین سال ۱۴۰۳ وارد بازار خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از ۲۰ هزار تن گوشت سفید در استان تولید شود.

بهنام پور ادامه داد: بیش از ۱۸ هزار ۵۰۰ تن گوشت مرغ امسال در این استان تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی ابراز کرد: این میزان گوشت سفید از ۱۲۷ واحد مرغداری فعال استان تولید شد.

بهنام پور تصریح کرد: ۱۵۵واحد تولیدی مرغ در مناطق مختلف استان وجود دارد که از این تعداد ۸۳ درصد فعال می باشد.

وی گفت: ۱۸ واحد مرغداری کهگیلویه و بویراحمد بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال هستند ولی قابل احیاء می باشد که در دستور کار جهاد کشاورزی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: هم اکنون ۱۰ واحد از این مرغداری ها استان راکد و غیر قابل احیاء است.

هفت میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحد های مرغداری این استان سالانه تولید می شود.

سالیانه ۹۶هزار تن شیر و ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود که ۳۵هزار تن شیر و هشت هزار تن گوشت قرمز در مناطق عشایری بدست می آید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha