ساری- ایرنا- رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با بیان این که خیران تا کنون یکصد و ۶۰ هزار میلیارد ریال در بخش سلامت کشور سرمایه‌گذاری کردند، گفت: در یک سال گذشته مجمع خیران در سراسر کشور ۲۸ هزار میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های درمانی کشور سرمایه‌گذاری کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسینعلی شهریاری امروز پنجشنبه در مراسم رونمایی از آمبولانس‌های جدید اورژانس بابل اظهار کرد: اگر بخواهیم کمک سمن‌هایی که در کشور فعال هستند و در حوزه بهداشت و درمان سرمایه‌گذاری می‌کنند را حساب کنیم آمار ریالی کمک خیران به مراتب بیشتر از این آمارها خواهد بود.

وی با بیان این‌که شهرستان بابل در حوزه خیران از جمله شهرهای مهم و اثرگذار کشور است، افزود: بهره‌مندی از ظرفیت خیران برای توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان یک امر ضروری بود که انجام شد. در بسیاری از کشورها دولت به تنهایی پاسخگوی نیازهای بهداشت و درمان نخواهد بود و خیران در این بخش ورود می‌کنند.

رئیس مجمع خیران سلامت کشور خاطرنشان کرد: این مجمع با توصیه رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۸ شکل گرفت. با هماهنگی‌های انجام شده در همه ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور مجمع خیران سلامت راه‌اندازی شد و خیران فعالیت‌های ارزشمندی انجام دادند.

شهریاری گفت: از جمله بخش‌هایی که ورود خیران برای توسعه زیرساخت آن ضروری بود بخش اورژانس کشور است که با کمبودهایی مواجه است.

وی با اشاره به هزینه بالای تعمیر و نگهداری آمبولانس‌ها گفت: برای تعمیر یک دستگاه آمبولانس پیشرفته ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

آمبولانس‌های جدید اورژانس بابل با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی یک نیکوکار اهل بابل خریداری شد. این خیر بابلی خرید ۱۰ دستگاه آمبولانس جدید به همراه ۶ دستگاه موتورلانس و بازسازی ۱۵ دستگاه آمبولانس ناوگان اورژانس بابل که سال‌ها از کار افتاده بود را انجام داد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.

این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده و پژوهشکده شامل دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی و پژوهشکده سلامت می‌شود.

هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی‌نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت‌الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا(س)، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز 2 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار دارند. سالانه ۷۰ هزار بیمار در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری می‌شوند.

در حال حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کرد.