کرمانشاه- ایرنا- متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: انتخاب روش صحیح پخت غذا نه‌تنها به بهبود سلامت خانه و تغذیه کمک می‌کند، بلکه می‌تواند باعث مصرف بهینه هزینه‌های مواد اولیه شود.

دکتر «یحیی پاسدار» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه روش‌های مختلفی برای پخت غذا وجود دارد، گفت: بهترین روش‌های پخت آنهایی هستند که در آنها ماده غذایی به‌آرامی و با دمای پایین پخته می‌شود.

به گفته او این روش‌ها تخریب مواد مغذی حساس به گرما را به حداقل می‌رسانند و باعث می‌شوند که مواد غذایی همچنان خواص خود را حفظ کنند.

این متخصص تغذیه در ادامه به مضرات پخت غذا در دماهای بالا، مانند سرخ کردن، اشاره کرد و هشدار داد: پختن غذا در دمای بالا می‌تواند باعث تخریب مواد مغذی حساس به حرارت شود و در نتیجه، غذاها آن اثری را که باید بر سلامت بدن داشته باشند، نخواهند داشت. به‌عنوان مثال، سبزیجاتی که سرخ می‌شوند، بسیاری از املاح و ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند و این امر باعث کاهش کیفیت و ارزش غذایی آن‌ها می‌شود.

دکتر پاسدار همچنین توصیه کرد که افراد در انتخاب نوع غذا و روش پخت آن دقت بیشتری داشته باشند تا بتوانند از تمام مزایای مواد غذایی بهره‌مند شوند.

وی همچنین تأکید کرد: انتخاب درست روش پخت غذا نه تنها به حفظ ارزش‌های تغذیه‌ای کمک می‌کند، بلکه می‌تواند سلامت اعضای خانواده را در طولانی‌ مدت تضمین کند.