متخصص تغذیه: انتخاب روش پخت صحیح به سلامت و کیفیت غذا کمک می‌کند

کرمانشاه- ایرنا- متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: انتخاب روش صحیح پخت غذا نه‌تنها به بهبود سلامت خانه و تغذیه کمک می‌کند، بلکه می‌تواند باعث مصرف بهینه هزینه‌های مواد اولیه شود.

دکتر «یحیی پاسدار» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه روش‌های مختلفی برای پخت غذا وجود دارد، گفت: بهترین روش‌های پخت آنهایی هستند که در آنها ماده غذایی به‌آرامی و با دمای پایین پخته می‌شود.

به گفته او این روش‌ها تخریب مواد مغذی حساس به گرما را به حداقل می‌رسانند و باعث می‌شوند که مواد غذایی همچنان خواص خود را حفظ کنند.

این متخصص تغذیه در ادامه به مضرات پخت غذا در دماهای بالا، مانند سرخ کردن، اشاره کرد و هشدار داد: پختن غذا در دمای بالا می‌تواند باعث تخریب مواد مغذی حساس به حرارت شود و در نتیجه، غذاها آن اثری را که باید بر سلامت بدن داشته باشند، نخواهند داشت. به‌عنوان مثال، سبزیجاتی که سرخ می‌شوند، بسیاری از املاح و ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند و این امر باعث کاهش کیفیت و ارزش غذایی آن‌ها می‌شود.

دکتر پاسدار همچنین توصیه کرد که افراد در انتخاب نوع غذا و روش پخت آن دقت بیشتری داشته باشند تا بتوانند از تمام مزایای مواد غذایی بهره‌مند شوند.

وی همچنین تأکید کرد: انتخاب درست روش پخت غذا نه تنها به حفظ ارزش‌های تغذیه‌ای کمک می‌کند، بلکه می‌تواند سلامت اعضای خانواده را در طولانی‌ مدت تضمین کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha