محمد مهدی مطیعی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: یکی از برنامههای با اولویت شورای ششم اهواز جلوگیری از بروز آبگرفتگی و یا کاهش ماندگاری آب در زمان بارش باران است.
طبق اعلام شهرداری اهواز ماندگاری آبگرفتگی در اهواز طی سالهای اخیر از ۱۰ روز به ۲ روز کاهش یافته است.
وی گفت: بسیاری از نقاط بحرانی آبگرفتگی در اهواز با نظارت و انجام وظفیه از سوی دستگاه مربوطه قابل رفع و کنترل است.
مطیعی با بیان اینکه طی سالهای اخیر زمان ماندگار آبگرفتگی در اهواز با اقدامات انجام شده کاهش یافته است افزود: اقدامات اساسی به منظور دفع آبهای سطحی در فصل بارش امسال پیشبینی شده تا همچون سالهای گذشته درگیر این معضل نشویم.
پیش از این نیز رییس شورای شهر اهواز آسفالت و آبگرفتگی را ۲ مطالبه مهم مردم این شهرستان نام برد.
رییس شورای شهر اهواز بیان کرد: نقاط چالشی آبگرفتگی در اهواز شناسایی شده و کمیتهای برای رسیدگی و رفع این معضل در شورا تشکیل شده است.
بهبود وضعیت آسفالت اهواز از برنامههای اولویت دار شورای شهر اهواز
مطیعی با بیان اینکه از دیگر مطالبات و دغدغههای مردم اهواز بهبود وضعیت آسفالت است بیان کرد: از برنامههای اولویتدار شورای شهر اهواز رسیدگی به وضعیت آسفالت، رفع مشکل دفع آبهای سطحی، ایجاد انضباط اداری و مالی در شهرداری و انجام نظافت شهری است.
وی با اشاره به وضعیت نامطلوب آسفالت در اهواز گفت: پیگیری ایجاد روکش آسفالت برای نقاطی از اهواز که وضعیت نامناسبی دارند در دستور کار شورای شهر قرار گرفته است.
رییس شورای شهر اهواز ادامه داد: کمیته آسفالت با مشارکت معاونت عمرانی استانداری خوزستان تشکیل شده است و تلاش داریم وضعیت آسفالت اهواز بهبود نسبی یابد.
اختلاف نظرها مانع رسیدگی به مشکلات شهر اهواز
مطیعی با بیان اینکه متاسفانه اختلاف نظرها در شورای شهر و یا شهرداری اهواز باعث شده تا به مشکلات شهر رسیدگی نشود بیان کرد: باید مطالبات مردم در اولویت کاری شورای شهر و شهرداری قرار گیرد و به دور از اختلافات به دنبال حل مشکلات اهواز بود.
وی با بیان اینکه تا اندازهای همبستگی و همافزایی در شورای شهر اهواز ایجاد شده است افزود: متاسفانه در گذشته اختلاف سلیقه و اختلاف در اولویتبندی چالشها و مشکلات باعث شد تا مدیریت شهری در اهواز دچار نقص و اختلال شود.
به گزارش ایرنا، مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان پیش از این اعلام کرد؛ طرح جامع فاضلاب اهواز راهکاری برای دفع آبگرفتگی نیست و برای حل این معضل در اهواز باید سیستم مجزای دفع آبهای سطحی ایجاد شود.
هزینه بالای ساخت سیستم دفع آبهای سطحی و عدم تخصیص اعتبار باعث شده که تا کنون این طرح در استان اجرایی نشود.
طی سالهای اخیر آبگرفتگی در فصل بارش باران در اهواز و برخی شهرستانهای خوزستان باعث وارد شدن خسارت به خانههای مردم و یا فرونشست زمین شده است.