به گزارش خبرنگار ایرنا، مهرداد آهکی روز دوشنبه در دیدار با رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز همدان،افزود: در سالیان اخیر ۵۲ نقطه حادثه خیز در این استان شناسایی شده بود که از این تعداد ایمن سازی ۱۲نقطه باقی مانده است.
وی اضافه کرد: هم اینک ۶ نقطه حادثه خیز باقی مانده با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست و مابقی زیر ۷۰ درصد پیشرفت دارند که رفع آنها معطل اعتبار است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان گفت: امسال هیچ سانحه فوتی و جرحی در ۴۰ نقطه حادثه خیزی که ایمن سازی شدند رخ نداده است.
آهکی بیان کرد: این در حالی است که نیمه نخست سال گذشته بر اثر بروز تصادفات جاده ای در این نقاط، ۶۴ نفر فوت و ۴۰۰ نفر مصدوم و مجروح و به مراکز درمانی منتقل شده بودند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان اظهار کرد: بر اساس آخرین ارزیابی های صورت گرفته همدان نیمه نخست سال جاری در کاهش شمار جان باختگان سوانح جاده ای رتبه دوم کشور را کسب کرد که با در نظر گرفتن متوفیان درون شهری در جایگاه سوم کشور ایستاد.
این مسوول اضافه کرد: این در حالیست که جاده های استان همدان محل تردد ساکنان ۴۵ شهرستان غربی از استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان است.
رضا اولادی رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همدان نیز در این نشست با قدردانی از تعامل مطلوب و مثال زدنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با رسانه ها،اظهار کرد: ارتباط سازنده این دستگاه با رسانه ها موجب شده تا خدمات حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای به خوبی به آگاهی جامعه برسد.
وی همچنین با اشاره به اقدامات راهداری در زمینه حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز در سطح راه ها که کاهش قابل توجه سوانح و بدنبال آن تلفات را بدنبال داشته است،افزود: وظیفه داریم تا این اقدام ارزنده را به خوبی تبیین و اطلاع رسانی کنیم.
استان همدان دارای بیش از پنج هزار و ۴۰۰ کیلوکتر انواع راه اصلی، فرعی، بزرگراه و آزادراه است.