کرمان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: عرضه گوشت کشتارگاه‌ها در گذشته به صورت کاغذی بود و این فرآیند اکنون سیستمی شده که نظارت بهتر بر عرضه گوشت را به همراه داشته است.

به گزارش ایرنا، امیر حسن زاده روز دوشنبه در بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان افزود: فرآیند عرضه گوشت اکنون به صورت سیستمی شده و فروشنده، خریدار، وزن و قیمت محصول مشخص است.

وی با بیان اینکه در این بازدید بر ضرورت حفظ موارد بهداشتی و پروتکل‌های دامپزشکی تاکید شد گفت: ضمن گفت و گو با مدیر مجموعه بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید شد و در این زمینه باید دقت شود تا گوشت با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.

معاون استاندار کرمان تاکید کرد که تمامی مراحل از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت توسط فروشگاه‌های عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سامانه کنترل مرکزی پایش شود.

وی گفت: وضعیت فعلی کشتارگاه‌های دام استان کرمان با همکاری صنف، دامپزشکی و جهاد کشاورزی استان بهبود می‌یابد.