مهدی شکاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۲۲۷ قطعه شترمرغ از این تعداد مولد و سه هزار و ۹۶۰ قطعه نیز پروار است.
به گفته وی؛ ۳۹۶ تن گوشت شتر مرغ از ابتدای سالجاری تاکنون در این استان تولید شد و به سایر استانها نیز ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: برای توسعه فعالیت پرورش شترمرغ در این استان اقداماتی همچون پرداخت تسهیلات، واگذاری زمین، تامین نهادههای مورد نیاز از طریق سامانه بازارگاه انجام میشود.
به گزارش ایرنا، هر پنج شترمرغ برابر با یک گوساله گوشت تولید می کند، گوشت شترمرغ نسبت به گوشت گوساله چربی و کلسترول کمتری دارد و از پوست شترمرغ در صنایع کیف و کفش بکار برده می شود.
پَر شترمرغ نیز برای کالاهای زینتی مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین از هر شترمرغ حدود ۶ لیتر روغن تولید می شود.
مصرف سرانه گوشت شترمرغ در استان ۱۵۰ گرم است که باید تلاش شود تا مصرف فرآوردهای پروتئنی متنوع در بین شهروندان افزایش یابد.
خراسان شمالی یکی از قطب های دامپروری است و در زنجیره تولید و ارزش در بخش دام سبک و پرنده در رتبه نهم کشور قرار دارد.
۴۴ درصد از جمعیت یک میلیون نفری خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.