سمانه حسن پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: دوازدهم آبان ماه؛ طرح سراسری سرشماری کشاورزی همزمان با سایر استان ها در لرستان نیز آغاز شد و با مشارکت خوب کشاورزان در حال انجام است.
وی با اشاره به وجود برخی شایعات در خصوص طرح سرشماری کشاورزی افزود: برخی شایعات منجر به نگرانی هایی برای کشاورزان شده و می پندارند این سرشماری در قطع یارانه آنان تاثیرگذار خواهد بود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان تاکید کرد: به تمامی کشاورزان استان اطمینان می دهیم این طرح برای دسترسی به اطلاعات دقیق تری از حوزه کشاورزی استان برای تصمیمات مناسب تر و خدمات رسانی بهتر بوده و هیچ نقشی در افزایش یا کاهش و قطع یارانه افراد ندارد.
حسن پور با بیان اینکه سازمان آمار ایران مجری اجرای طرح سرشماری است؛ افزود: علاوه بر سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، فرمانداران و سازمان جهاد کشاورزی به صورت مستقیم در این سرشماری همکاری میکنند.
وی اضافه کرد: این سرشماری هر ۱۰ سال یکبار از تمامی حوزه های کشاورزی صورت می گیرد و مبنای ارائه خدمات مناسب و تصمیم گیری های دقیق تر برای بخش کشاورزی کشور و تامین امنیت غذایی خواهد بود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان با اشاره به اجرای طرح سرشماری در سه هزار و ۳۰۰ روستای استان اضافه کرد: این طرح به مدت ۴۵ روز با حضور ۱۲۳ مامور حضوری و ۱۰ مامور تلفنی در حال انجام می باشد.
حسن پور عنوان کرد: تاکنون پنج سرشماری عمومی کشاورزی در سالهای ۱۳۵۲، ۱۳۶۷، ۱۳۷۲ و ۱۳۸۲ با استفاده از ابزار کاغذی و سال ۱۳۹۳ با استفاده از تبلت اجرا شد؛ اما در این سرشماری از فناوریهای جدید و ابزار الکترونیکی تبلت برای جمع آوری اطلاعات استفاده می شود و در مجموع ۴۵۲ نفر شامل نیروهای ستادی و عملیاتی، در این سرشماری مشارکت خواهند داشت.
به گفته وی تمامی اطلاعات این بخش در افزایش تولید، شکوفایی اقتصاد، توسعه صادرات و سرمایه گذاری تاثیرگذار خواهد بود و به صورت محرمانه در مرکز آمار ایران باقی خواهد ماند.
بیش از ۱۴۵ هزار بهره بردار کشاورزی در استان لرستان وجود دارد که حدود ۸۸ درصد از بهره برداران کشاورزی، در مناطق روستایی قرار دارد.