به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در ادامه این تحلیل آمده است: «بحران مشروعیت» مشکلی نیست که با انتخابات ریاست جمهوری حل شود و حتی ممکن است در ماهها و سالهای آینده منجر به سیاستهایجنجالی و خشونتآمیز بیشتری در آمریکا شود.
فارن افرز افزود: سیاست ایالات متحده وارد عصر پوپولیسم(عوام گرایی) خشونت آمیز شده و این موضوع با سطوح بالای تاریخی خشونت سیاسی در هر دو جناح راست و چپ شدت بیشتری پیدا کرده است. این روند تا حد زیادی ناشی از گذار مداوم این کشور از جامعه با اکثریت سفیدپوست به جامعه اقلیت سفیدپوست است. هراس و نارضایتی (واقعی و خیالی) که با این تغییر جمعیتی همراه شده است، با حضور سیاسی دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان و رئیس جمهوری سابق آمریکا و همچنین تمرکز بیشتر هر دو طرف بر مهاجرت شدت بیشتری گرفته است.
در ادامه این تحلیل، فصل انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴(۱۴۰۳) به عنوان خشونت آمیزترین فصل پس از سال ۱۹۶۸(۱۳۴۷) توصیف وآمده است: عصر پوپولیسم(عوام گر ایی) خشونتآمیز احتمالاً با دوقطبیسازی فزاینده، تعارض در تصمیمگیری در واشنگتن و افزایش خطرات تحولات سیاسی ادامه خواهد یافت و حتی بدتر از گذشته نیز خواهد شد. ایالت های مختلف در این کشور ممکن است تلاش کنند تا از اجرای سیاستهای ملی که با دیدگاههای رای دهندگان آنها در تضاد است، ممانعت به عمل آورند. از سوی دیگر آشفتگی سیاسی داخلی این کشور توانایی واشنگتن را برای ارائه رهبری در صحنه جهانی نیز به خطر خواهد انداخت.
فارن افرز در تشریح چگونگی ایجاد و گسترش «بحران مشروعیت» در آمریکا نوشت: همانطور که دیوید ایستمن نظریهپرداز دموکرات در سال ۱۹۶۵(۱۳۴۳) توضیح داد، مشروعیت مستلزم چیزی بیش از آن است که توسط فرآیندهای دولتی اعمال شوند. این شامل «اعتقاد درونی قوی به اعتبار اخلاقی» مقام حاکم است. یک حکومت زمانی مشروع است که شهروندانش بپذیرند که قدرت به درستی در اختیار آن بوده و اعمال می شود، زمانی که نهادهای عمومی عاری از فساد باشند و زمانی که مقامات دولتی از هنجارهای دموکراتیک تبعیت کنند.
این تحلیل افزود: ایالات متحده پیش از انتخابات ۲۰۲۴ نیز در آستانه بحران مشروعیت بود. طبق نظرسنجیهای ملی «پروژه امنیت و تهدیدات» دانشگاه شیکاگو، اعتماد عمومی به دموکراسی آمریکایی در طول سال ۲۰۲۴ در سطوح نگرانکنندهای بوده است. تقریباً نیمی از مردم (۴۵ درصد دموکراتها و ۴۹ درصد جمهوریخواهان) معتقدند که «حل مشکلات اساسی سیاسی و اجتماعی آمریکا، با انتخابات حل نخواهد شد». تقریباً به همین تعداد (۴۲ درصد از دموکراتها و ۵۵ درصد از جمهوریخواهان) فکر می کنند که "نخبگان سیاسی دموکرات و جمهوریخواه، بداخلاقترین و فاسدترین افراد در آمریکا هستند. "
از همه نگران کنندهتر، این که افکار عمومی در آمریکا به شدت در مورد اینکه چگونه نتیجه انتخابات بر دموکراسی این کشور تأثیر می گذارد، اختلاف نظر دارند. تقریباً از هر ۱۰ دموکرات ۹ نفر (۸۶ درصد) موافق این نکته هستند که دونالد ترامپ «خطری برای دموکراسی» است و از هر سه جمهوریخواه دو نفر میگویند که «کامالا هریس، نامزد دموکراتها، خطری برای دموکراسی است». ۴۴ درصد از دموکراتها و ۴۸ درصد از جمهوریخواهان نگران این هستند که اگر نامزد مورد نظر آنها در انتخابات ریاست جمهوری شکست بخورد، افرادی شبیه آن ها شهروندان درجه دوم محسوب خواهند شد.
فارن افرز در پایان نوشت: بسیاری از آمریکاییها نه تنها در مورد سیاستهای کوتاهمدت مرتبط با اقتصاد، مهاجرت و مراقبتهای بهداشتی، بلکه در مورد دوام خود دموکراسی آمریکایی نیز نگران هستند. بسیاری به شدت نگران سلامت نهادهای عمومی هستند و بسیاری تردید دارند که نتایج این انتخابات بیان واقعی اراده مردم باشد.