به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمود شبستری روز شنبه در این خصوص افزود: این دستگاه با حمایتهای مالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هزینه
بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تامین شده است.
وی ادامه داد: راه اندازی این دستگاه علاوه بر این که به عنوان یک فناوری پیشرفته در زمینه درمانهای غیرتهاجمی شناخته میشود و امکان ارائه خدمات بهتر و با کیفیتتری را برای بیماران فراهم میکند بهعنوان یک گام مهم در راستای بهبود زیرساختهای درمانی و ارتقای کیفیت خدمات بهداشت و درمان در منطقه تلقی میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اهمیت این دستگاه در درمان انواع تومورها و بیماریهای سرطانی گفت: دستگاه "سایبرنایف" به پزشکان این امکان را میدهد که با دقت زیاد و حداقل عوارض جانبی، روشهای درمانی موثری را برای بیماران ارائه دهند.
شبستری همچنین به برنامهریزیهای انجام شده برای آموزش کادر درمانی و استفاده موثر از این دستگاه اشاره کرد و افزود: با تجهیز بیمارستان امام رضا(ع) مشهد به این فناوری، امید است که تحولی در ارائه خدمات درمانی به بیماران سرطانی و بهویژه در حوزههای ایمنسازی و بهبود کیفیت زندگی آنان ایجاد شود.
وی به تأثیرات مثبت این دستگاه بر کاهش زمان بستری بیماران و تسریع در روند درمان آنها اشاره و اضافه کرد: امیدواریم با افزایش توانمندیهای علمی و تجهیزات مدرن، بتوانیم به سطح بالاتری از خدمات بهداشتی و درمانی دست یابیم.
به گزارش ایرنا، بیمارستان امام رضا به عنوان بزرگترین مرکز درمانی کشور دارای هزار و ۸۳۰ تخت بیمارستانی برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی است.
۳۰۰ استاد دانشگاه و روزانه هزار دانشجوی بالینی در مجتمع آموزشی امام رضا(ع) مشهد مشغول خدمات رسانی به بیماران هستند.