حسین امامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آب سرقت شده از طریق این تعداد انشعاب غیر مجاز ۳۶۴ هزارمتر مکعب بود که از این تعداد هزار و ۹۳۴ فقره تعیین تکلیف شده است.
وی اضافه کرد: هر شخصی که بدون دریافت انشعاب قانونی نسبت به استفاده از انشعاب استفاده کند، علاوه بر الزام به پرداخت بهای آب مصرفی غیر مجاز، برای جبران خسارت وارده مطابق دستورالعمل ابلاغی از سوی آب و فاضلاب کشور مشمول جرایم در نظر گرفته شده نیز می شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: استفاده غیرمجاز از آب ضمن امکان آلودگی و کاهش عمر شبکه توزیع آب منجر به تضییع حقوق دیگر مشترکان و اخلال در ارائه خدماترسانی مطلوب به واسطه افت فشار شبکه و همچنین افزایش میزان آب بدون درآمد می شود.
امامی افزود: عزم جدی برای شناسایی و برخورد با انشعابات غیرمجاز ادامه دارد و از مشترکان درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه انشعاب غیرمجاز موضوع را از طریق سامانه ارتباط با مشتریان (۱۲۲) اطلاع رسانی کنند.
به گزارش ایرنا، منابع تامین آب ۹۱ شهر و ۲ هزار و ۲۷۰ روستا در خراسان رضوی به جز شهرستان مشهد، هزار و ۳۵۰ حلقه چاه، ۲۱۱ چشمه و ۸۱ دهنه قنات است.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.
٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت "خشکسالی شدید" و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت "خشکسالی بسیار شدید" است.
هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاه های غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آب های زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشتهای استان عنوان شده است.