رشت - ایرنا - عزم جدی برای رفع مشکلات پیش رو بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت و تسریع در افتتاح این پروژه مهم امروز (شنبه) در نشست مجمع سلامت گیلان در استانداری کلید خورد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در نشست مجمع سلامت گیلان پیشرفت فیزیکی و موانع اتمام بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی بیمارستان لاکان رشت با حضور هادی حق‌شناس استاندار مورد بررسی قرار گرفت؛ احداث بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت از سال ۱۳۸۸ آغاز شد، این بیمارستان برای بهره‌برداری با چالش‌هایی از جمله تامین زمین برای احداث پست برق مواجه است.

استاندار گیلان بعد از شنیدن مشکل یاد شده و چرایی به زمین ماندن و رفع نشدن این مساله از مسئولان منابع طبیعی و آبخیزداری، شرکت توزیع برق منطقه‌ای و مدیرکل فنی استانداری خواست این مشکل را فوری برطرف کنند.

راه دسترسی به بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت از دیگر مشکلات مطرح شده در این نشست بود که استاندار گیلان برای رفع سریعتر این موضوع از مسئول مربوطه خواست تا با ترک تشریفات، ظرف یک هفته این مشکل را برطرف کند.

عدم مجوز ماده ۲۳ قانون برنامه‌ و بودجه برای احداث طرح‌های عمرانی برخی از طرح‌های سلامت‌ محور شامل بیمارستان جایگزین پورسینا رشت از دیگر مشکلات مطرح شده در این نشست بود.

استاندار گیلان گفت: برای بررسی و رفع مشکلات پیش روی احداث بیمارستان جایگزین پورسینا رشت باید نشست جداگانه با حضور پیمانکار، مشاور پروژه و نمایندگان مجلس در کارگاه محل اجرای این پروژه برگزار و موضوعات مربوط به این بیمارستان هدفمند پی‌گیری شود.

عمر بالای ۳۰ سال برخی بیمارستان‌های گیلان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان نیز در این نشست گفت: برخی از بیمارستان‌های استان طول عمر بالای ۳۰ سال دارند که نیازمند بازسازی و بهسازی هستند.

دکتر محمدتقی آشوبی با اشاره به کمبود فضای فیزیکی در حوزه سلامت گیلان اظهار کرد: برای برون رفت از این مشکل به اتمام پروژه‌های نیمه تمام این دانشگاه از جمله افتتاح بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی سایت لاکان رشت نیاز است.

وی به کمبود شدید پزشک متخصص و فوق تخصص در گیلان اشاره کرد و افزود: هم اینک ۸۰۰ پزشک متخصص در بخش‌های دولتی استان فعالیت دارند ضمن اینکه برای ارائه خدمت در بخش دولتی دستکم با کمبود ۱۶۰ پزشک متخصص مواجه هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان اضافه کرد: بیشترین کمبود پزشک متخصص در رشته‌های رادیولوژی، قلب، داخلی، بیهوشی، آسیب شناسی، طب اورژانس و اطفال است.