به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر امامیون روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه رودبار یکی از مناطق عمده تولید سیبزمینی خوراکی در شهرستان دامغان است، افزود: پیشبینی میشود امسال از منطقه رودبار دامغان یکهزار و ۲۰۰ تن محصول سیبزمینی برداشت شود.
وی با بیان اینکه اختصاص سالانه افزون بر ۱۰۰ هکتار از اراضی زمینهای کشاورزی این منطقه به کشت سیبزمینی، گفت: کشت این محصول از نیمه دوم اردیبهشت آغاز میشود و تا پایان خرداد ادامه داشته است.
وی با اشاره به زمان برداشت محصول سیبزمینی در منطقه رودبار بیان کرد: برداشت این محصول از نیمه دوم مهر در منطقه رودبار شروع شد و تا پایان آبان ادامه دارد.
جایگزینی بذرهای جدید به چرخه تولید سیبزمینی در دامغان
امامیون یکی از مهمترین اقدامهای جهاد کشاورزی دامغان را ورود بذرهای جدید به چرخه تولید عنوان کرد و گفت: پیش از این کشت دو رقم «باراکا» و «اگریا» در زمینهای زراعی دیباج در دستور کار بود.
رییس جهاد کشاورزی دامغان با تاکید بر اینکه با هدف افزایش عملکرد بذرهای جدید و جایگزین مانند «جیلی» و «بامبا» با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی در زمینهای جدید کشت شد، اضافه کرد: این اقدام، عملکرد بالاتر و شکل و اندازه مناسبتر محصول را به همراه داشت.
به گزارش ایرنا، استان سمنان با بیش از ۵۳ هزار بهرهبردار، سالانه در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی شامل زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان تولید میکند که بخش عمدهای از این تولیدات مازاد بر نیاز مردم استان سمنان است.
از کل گستره بخش کشاورزی استان سمنان ۸۷ هزار هکتار بخش زراعی، ۷۰ هزار هکتار باغ و ۴۰ هزار هکتار آیش است.
تولیدات بخش زراعی استان سمنان سالانه ۹۲۰ هزار تن و میزان محصولات باغی سالانه ۴۸۰ هزار تن است و سالانه بیش از ۲۹۰ هزار تن نیز انواع محصولات دامی در استان سمنان تولید میشود.
بیش از ۵۰ درصد از گستره استان سمنان به میزان پنج و ۲ دهم میلیون هکتار نواحی بیابانی است و ۳۵۰ هزار هکتار را جنگل و سه و هشت دهم میلیون هکتار را مرتع شامل میشود.