علی رحمتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکنون ۹۹ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان دارای کارت هوشمند ملی هستند.
وی با بیان اینکه فقط یک درصد از مردم سیستان و بلوچستان برای کارت هوشمند ملی تا کنون اقدامی نکردند تصریح کرد: ۲۲ هزار و ۸۵۱ کارت ملی هوشمند در ادارات ثبت احوال استان آماده تحویل به متقاضیان است.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ثبت احوال در ۲۶ شهرستان، ۱۳ بخش، ۲ منطقه، ۹ نمایندگی، یک آرامستان، هفت بیمارستان و ۶۳ دفتر پیشخوان در استان ارائه خدمت میکند.
وی عنوان کرد: سیستان و بلوچستان رتبه اول کشور را به عنوان جوانترین استان با ۶۳.۲ درصد جمعیت زیر ۳۰ سال به خود اختصاص داده است همچنین امید به زندگی در استان برای مردان ٦٥.٢ و برای زنان ٦٥.٦ است.
رحمتی خاطرنشان کرد: میانگین سن ازدواج بار اول زنان در کشور ٢٤ سال است که این عدد در سیستان و بلوچستان ۲۰ سال اعلام شده؛ همچنین میانگین سن ازدواج بار اول مردان در کشور ۲۸ سال بوده اما در استان ۲۵ سال گزارش شده است.
به گفته وی سیستان و بلوچستان رتبه آخر در سهم سالمندی را با ۳.۲ درصد به خود اختصاص داده این درحالیست که میانگین سن سالمندی در کشور ۷.۳ درصد است.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان عنوان کرد: با توجه به مصوبه اخیر هیات دولت که متولی احراز محل سکونت افراد از این پس سازمان ثبت احوال کشور خواهد بود، در صورت جابجائی محل سکونت شهروندان استان، ظرف ۲۰ روز این تغییر را در سامانه ثبت احوال از ۲ راه (پرتال ncr.ir و سامانه سهیم)به ثبت برسانند.