به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «مجید فرجی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گرمخانه شهرداری ملایر سرپناهی برای افراد بیخانمانی است که در شبهای سرد سال و اوایل بهار برای در امان ماندن از سرما به این محل پناه بیاورند.
وی افزود: در این راستا شهرداری مکانی را در کنار بوستان معلم برای گرمخانه و در امان ماندن افراد بیخانمان و کارتن خواب از سرما در نظر گرفت و این مکان نیازمند رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی است که باید از سوی افراد رعایت شود.
شهردار ملایر بیان کرد: از سال ۱۳۹۶ تاکنون شهرداری ساختمانی را با وسعت بیش از ۲۲۰ متر مربع زیربنا برای گرمخانه مردان و از سال ۱۳۹۹ گرمخانه بانوان را با وسعت ۹۰ مترمربع راهاندازی کرد.
فرجی ادامه داد: در این ساختمانها امکاناتی همچون سرویس بهداشتی، حمام، تختخواب، وسایل بهداشتی و شوینده، البسه، تلویزیون و یک وعده غذای گرم تدارک دیده شده است.
محدودیتی برای اسکان افراد بیخانمان نداریم
شهردار ملایر با بیان اینکه با همکاری خوب اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان غذای مورد نیاز این افراد در یک وعده شام تامین میشود، بیان کرد: سال قبل گرمخانه بانوان تعطیل نشد و در تمام طول سال پذیرای زنان بیخانمان بود.
فرجی با اشاره به اجرای برنامه مدون و منظم برای اسکان در گرمخانه، گفت: افراد بیخانمان بدون هیچ محدودیتی بعد از تاریک شدن هوا به گرمخانه مراجعه میکنند و بعد از پذیرش توسط متصدی گرمخانه، روال اسکان طبق رعایت پروتکلهای بهداشتی را طی میکنند.
وی ضمن قدردانی از همکاری و مساعدت برخی دستگاههای اجرایی در انجام وظایف محول شده پیرامون گرمخانه شهرداری، خواستار همراهی و مساعدت بیشتر سایر دستگاههای اجرایی و عمل به تعهدات خود در قبال گرمخانه شهرداری شد.
شهردار ملایر یادآور شد: از سالهای گذشته بعد از برگزاری جلسات آموزشیِ «بازگشت به زندگی» در گرمخانه و گفتوگو با تک تک افراد حاضر در گرمخانه به ویژه افراد معتاد که اکثریت آنها را تشکیل میدهد، بر تقویت اراده ترک مواد مخدر توسط این افراد میشد.
ادامه فعالیت گرمخانه نیازمند کمک مسوولان و خیران است
فرجی گفت: ما آمادگی این را داریم تا مقدمات ترک اعتیاد این افراد را فراهم و بعد از پاک شدن از اعتیاد، زمینه بازگشت به آغوش خانوادهشان را مهیا کنیم.
وی کمکهای خیرین را در این زمینه ستودنی خواند و ادامه داد: خیرین میتوانند در ساعات اداری کمکهای خود را تحویل روابط عمومی شهرداری واقع در خیابان شهدا دهند.
شهردار ملایر همچنین لوازم شوینده، شامپو، صابون، لیف و حوله حمام، قند، چایی، شلوار گرمکن، لباس گرم، جوراب و کفش را از اقلام مصرفی مورد نیاز افراد بیخانمان عنوان و بیان کرد: برای ادامه مسیر خدمترسانی به افراد بیخانمان و کارتنخواب شهر، نیازمند نگاه ویژه مسوولان و شهروندان هستیم و امیدواریم با همکاری و کمک مردم، مسوولان و خیرین چراغ گرمخانه تا پایان فروردینماه سال بعد روشن بماند.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت است و دارای ۶ شهر تابعه ملایر، سامن، زنگنه، ازندریان، اسلامشهر آقگل و جوکار است.