به گزارش ایرنا، مدیر عامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد در این آیین گفت: خیران می توانند در کنار مدیریت شهری در حوزه های مختلف نظیر آتش نشانی، مدیریت پسماند، ایجاد کارخانه زباله سوز، ایجاد بوستان ها و مسایل فرهنگی همراهی و تعامل داشته باشند.
محمود عبدالله زاده افزود: وقف عام باغ وکیل آباد از سوی مرحوم «حاج حسین ملک» ، صورت گرفته و حضور تاریخی خیران در طرح های عام المنفعه شهری، منشا خیر گسترده ای برای شهر مشهد و زائران و مجاوران رضوی است.
وی اضافه کرد: در شهرداری مشهد، ستاد خیرین «شهریار» راه اندازی شده و بزرگان شهر و مدیران مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر در آن حضور دارند.
مدیر عامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد بیان کرد: این ستاد در طرح های متعددی در حوزه مدیریت شهری ورود داشته، طرح هایی که حتی مختص شهرداری هم نبوده است.
وی افزود: در موضوع آموزش و پرورش از طریق ستاد شهریار و با درایت مدیریت شهری در انتقال اراضی در اختیار شهرداری برای ساخت مدرسه ورود پیدا کردیم و در زمینه ساخت پایگاه اورژانس نیز طرح هایی عملیاتی شده است.
عبدالله زاده گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته تمام مسایلی که سبب شده در موضوع ارائه خدمات به مردم فاصله وجود داشته باشد، مربوط به وضعیت روابط و قوانین حاکم در شهر و گسستگی مدیریت ها است.
وی با بیان اینکه ماهیت سازمان بازآفرینی ماهیت اقدام مشترک است، افزود: از این طریق با تعامل با سایر نهادهای حاکم در شهر می توانیم ارائه خدمات به شهروندان را به بهترین شکل انجام دهیم و این موضوع یکی از اولویت های کاری است.
مدیر عامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد افزود: متاسفانه در حوزه اجرا با قوانین دست و پا گیر و تنوع فعالیت های حاکمیتی با حضور دستگاه های دولتی مواجه هستیم، در این زمینه خیران می توانند کمک کنند تا بتوانیم تغییر نگرش و تغییر قوانین صورت گیرد.
وی اظهار کرد: در این مسیر حمایت اعضای شورای اسلامی شهر مشهد به صورت کامل وجود دارد و در موضوع تعریف اقدامات مشترک باید ارائه خدمات قابل واگذاری به مردم از دست دولت خارج شده و به مردم واگذار شود.
عبدالله زاده گفت: در این میان خیران می توانند کمک کنند تا با این تغییر بتوان سرمایه گذارانی در فعالیت های مدیریت شهری داشته باشیم تا هزینه شهرداری کاهش و کیفیت خدمات افزایش یابد.
در پایان این مراسم، اهدای احکام انتصاب اعضای ستاد خیرین شهریار و تقدیر جمعی از خیران مشهدی انجام شد.
بوستان وکیل آباد مشهد در سال ۱۳۴۸ توسط «حاج حسین مَلک» وقف شد، وی کسی بود که بسیاری از زمینها و مِلکهایش را وقف مردم کرد که از آن جمله میتوان به باغ وکیل آباد، باغ ملی مشهد، خانه ملک مشهد، باغ صبای تهران و قصر ملک شهر ری اشاره کرد.