علیرضا دهمرده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مبادلات این مدت محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲۵ هزار تن بیشتر بوده است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای قابل توجهی در زمینه مراودات اقتصادی با بهرهگیری از خطوط بین المللی ریلی، هوایی، دریایی و خاکی با کشورهای همسایه دارد و این ویژگی فرصت بینظیری برای صادرات محصولات کشاورزی فراهم و در نتیجه ارزآوری و ایجاد فرصتهای شغلی جدید برای استان و کشور را بدنبال خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی، واردات ۹۸۰هزار و ۳۱۸ تن کالا شامل برنج ، انبه، موز، ذرت و کنجد و بیشاز ۲۲۲هزار و ۷۸۵ تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل انواع خرما،گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی و سایر خشکبار است.
وی کل ترانزیت محصولات کشاورزی را ۲۶هزار و ۵۲ تن ذکر کرد و افزود: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بینظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصتهای شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
دهمرده ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بینظیر است بطوریکه تنها نقطه در کشور است که میتواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل میشود کمک کند.