گچساران- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی باشت گفت: تولید عسل در این شهرستان به دلیل گرمای زیاد هوا در تابستان، خشکسالی، بیمارها ، نبود خرید تضمینی ، نبود بازار هدف و کاهش رغبت کشاورزان به پرورش زنبور عسل ۱۰ درصد کاهش یافته است.

محمد انصاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۶۰ تن عسل امسال در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.

وی بیان کرد: این میزان محصول از پنج هزار و ۸۰۰ کلونی زنبور عسل برداشت شده است.

انصاری اظهار کرد: ۶۰ درصد از عسل تولیدی باشت از توابع کهگیلویه و بویراحمد به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون ۱۰۰ نفر در این شهرستان به طور مستقیم به حرفه‌ی تولید عسل مشغول هستند.

مدیر جهاد کشاورزی باشت گفت: عسل باشت، از عصاره‌ی گونه‌هایی از گیاهان دارویی، زراعی و باغی دامنه‌های، دشت و کوهپایه‌های شهرستان است.

وی تاکید کرد: عسل تولیدی این شهرستان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و با توجه به گونه‌های مختلف گیاهی در شهرستان، خاصیت درمانی نیز دارد.

انصاری گفت: صدور دفترچه زنبورداری، صدور مجوزهای کوچ به استان‌های دیگر، معرفی به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات و برگزاری کارگاه‌های آموزشی به منظور بهره‌وری بیشتر از خدمات جهاد

کشاورزی از جمله اقدامات این اداره در حمایت از تولیدکنندگان عسل در این شهرستان به شمار می‌رود.

عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر باشد.

به گفته کارشناسان عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد و می تواند برای درمان زخم‌ها و برخی از عفونت‌های ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.

برای تسریع در بهبود زخم‌های ناشی از سوختگی و زخم‌ها با خراش‌های بافتی نیز این ماده غذایی مفید استفاده می‌کنند.