یکهزار و ۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد

گچساران- ایرنا - مدیر امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکهزار و ۸۰۰ تن عسل زنبورداران استان امسال تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.

رضا بهنام پور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان محصول از ۲۳۰ هزار کلونی زنبور عسل  در مناطق مختلف استان برداشت شده است.

وی بیان کرد: از این تعداد کلنی های زنبور عسل ۲۲۹ هزارو ۷۳۲ مورد مدرن و مابقی سنتی هستند.

بهنام پور ابراز کرد: سالانه ۳۸۴ کیلوگرم عسل از ۱۲۸ کلونی زنبور عسل سنتی کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.

وی اظهار داشت: بخشی از عسل تولیدی کهگیلویه و بویراحمد به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار صادر می‌شود.

بهنام پور افزود: هم اکنون  سه هزارو ۴۷ نفر در صنعت زنبورداری کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارد.

 مدیر امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۱۵ کیلو کرم ژل رویال، ۶ هزارو ۸۰۰ کیلو گرم گرده گل و ۵۷ هزارو ۴۴۵ کیلوگرم موم امسال در مناطق مختلف این استان تولید شد.

وی تصریح کرد: صدور دفترچه زنبورداری، صدور مجوزهای کوچ به استان‌های دیگر، معرفی به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات و برگزاری کارگاه‌های آموزشی به منظور بهره‌وری بیشتر از خدمات جهاد

کشاورزی از جمله اقدامات این اداره کل در حمایت از تولیدکنندگان عسل در این استان به شمار می‌رود.

بهنام پور بیان کرد: علاوه بر تولید ژله رویال، تکثیر و تولید ملکه زنبور عسل نیز در استان رواج دارد و بیشتر زنبورداران حرفه‌ای استان ملکه زنبورستان های خود را تکثیر و تأمین می‌کنند ولی عده‌ای از

زنبورداران هم به صورت تخصصی در امر تکثیر و تولید ملکه زنبور عسل فعالیت دارند.

وی گفت: چهار هزارو ۹۰۰ کیلوگرم "بره موم زنبور عسل" امسال در استان تولید شد و این ماده در صنایع داروسازی، بهداشتی، غذایی، تولیدات دامی، بخصوص پرورش طیور و صنعت کاربرد دارد.

عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر باشد.

به گفته کارشناسان عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد و می تواند برای درمان زخم‌ها و برخی از عفونت‌های ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.

برای تسریع در بهبود زخم‌های ناشی از سوختگی و زخم‌ها با خراش‌های بافتی نیز این ماده غذایی مفید استفاده می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha