به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان هوراند و تکریم و معارفه فرماندار جدید این شهرستان افزود: انتظار دارم که در این سند، نیازمندیها و مطالبات مردم هر منطقه مورد توجه قرار گیرد و مشخص شود که در حال حاضر در چه نقطهای هستیم و در طول چهار سال آینده میخواهیم به کجا برسیم؟
وی با تاکید بر شناسایی ظرفیتهای قانون بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه در سند توسعه و وفاق شهرستانها، گفت: فرمانداران در تدوین این سند، حتماً از همفکری همه جریانها، نخبگان و شخصیتهای صاحبنظر، دغدغهمند، دلسوز و ذینفوذ استفاده کنند و برای این منظور یک مجمع مشورتی در شهرستان تشکیل شود.
سرمست اضافه کرد: برای پیشبرد برنامههای توسعه، دست یاری به طرف تکتک شهروندان و اهالی منطقه دراز می کنیم و باید یک فضای صمیمانه همدلی و هماهنگی هم در بین ادارات و هم در بین مردم و مسئولان ایجاد کنیم.
وی افزود: اگر اجماع نظر در شهرستان شکل بگیرد میتوانیم از نخبگان خارج از شهرستان که دل در گرو توسعه زادگاه و سرزمین خود دارند نیز استفاده کنیم.
وی ادامه داد: سهم بخشی از جمعیت استان در تولید بیشتر از مصرف است و اهالی شهرستان هوراند نیز از این جمله هستند و این وظیفه مسئولان را در رسیدگی و پاسخگویی به مطالبات مردم این منطقه سنگینتر میکند.
استاندار آذربایجان شرقی خطاب به فرماندار جدید هوراند با تاکید بر اینکه باید سرمایههای فکری و مادی را جذب کنیم، افزود: این شهرستان زمینههای سرمایهگذاری بسیار خوبی دارد و مهم این است که روحیه جذب سرمایهگذاری را در خودمان و مسئولان شهرستان تقویت کنیم.
سرمست، احداث صنایع تبدیلی در زمینه دامپروری و کشت محصولات گلخانهای و باغی را از جمله زمینههای سرمایهگذاری در منطقه هوراند ذکر کرد و گفت: استقرار ادارات خدماترسان، افزایش امکانات بهداشتی و درمانی و حل مشکل مدارس کانکسی از مهمترین مطالبات مردم منطقه است که فرماندار جدید با جدیت این مسائل را پیگیری خواهد کرد.
وی با اشاره به ۲ مشکل اساسی شهرستان هوراند یعنی آب و راه، گفت: این ۲ موضوع در سطح استان هم جزو اولویتهاست و به طور جدی به ویژه انتقال آب ارس و توسعه کریدورهای آزادراهی را در دستور کار داریم.
وی با بیان اینکه به طور معمول مسئولان ترجیح میدهند کارهایی انجام دهند که تبلیغاتی و زودبازده بوده و مردم را خوشحال کند؛ گفت: ما میخواهیم که این خوشحالی، پایدار و ماندگار باشد و براین اساس، پروژههای اساسی و زیرساختی استان را دنبال میکنیم.
سرمست از رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خواست تا در جهت توسعه متوازن و رفع محرومیت، اعتبار ویژهای برای شهرستان هوراند اختصاص دهد و ابراز امیدواری کرد که با همت و جدیت مسئولان استان و شهرستان، چهره محرومیت از این شهرستان زدوده شود.
وی همچنین با اشاره به معیارهای انتخاب فرمانداران، گفت: سیاست کلی ما این است که از نیروهای باسابقه وزارت کشور استفاده کنیم و فرماندار جدید هوراند هم جزو این نیروهاست و از نظر تحصیلات و تجربه کاری حائز جمیع شرایط است.
وی با اشاره به پراکندگی جمعیت شهرستان هوراند در روستاها و مناطق عشایری، فرماندار جدید را به حضور در روستاها و ارتباط نزدیک با مردم توصیه کرد و گفت: مردمداری، پاسخگویی به مردم و رضایتمندی مردم اولویتهایی است که در ارزیابی عملکرد فرمانداران لحاظ میشود.
در این جلسه، ضمن قدردانی از خدمات و تلاشهای فرهاد توکلی، عباس عادلیفر بهعنوان فرماندار جدید شهرستان هوراند معرفی شد.
فرماندار جدید هوراند نیز در این جلسه، ارتقای شاخصهای توسعه، بازنگری و مهندسی مجدد مدیریت امور شهرستان با لحاظ مزیتهای نسبی آن و جذب سرمایهگذاران و حمایت از تولید و اشتغال را از اولویتهای خود ذکر کرد و گفت: بهسازی راه هوراند به کلیبر و انگوت ۲ خواسته اصلی مردم شهرستان در حوزه راهسازی است که با حمایتهای استانی پیش میبریم.
شهرستان هوراند با حدود ۲۱ هزار نفر جمعیت در ۱۶۸ کیلومتری شمال شرق تبریز واقع است.