به گزارش ایرنا، «توکل فرهادی» روز شنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی و اطلاع رسانی زمان قطعی برق در شهرستان هوراند، افزود: متاسفانه این قطعی بدون هیچ گونه هماهنگی قبلی و با قطع برق کل شهرستان انجام می شود.
وی اظهار کرد: این وضعیت در برنامه ریزی متمرکز، نمایانگر ضعف مدیریتی است و قطع کامل برق شهرستان های کوچک برای تامین برق بخشی از شهرهای بزرگ ناعادلانه است.
فرماندار هوراند گفت: قطعی برق کل شهرستان غیرقابل قبول بوده و گرمای بی سابقه در تعدادی از استان های شرقی، جنوبی و مرکز کشور و استفاده بی رویه از برق در دستگاه های سرمایشی در این مناطق موجب بروز مشکلات جدی برای سایر هموطنان می شود.
فرهادی، با درخواست از مردم برای مصرف بهینه برق، ادامه داد: انتظار می رود مردم با صرفه جویی در مصرف برق و خاموش کردن وسایل برقی غیرضروری در ساعات اوج مصرف، شرکت توزیع برق را برای برقرسانی به همه مشترکان یاری کنند تا فعالیت مراکز درمانی، اصناف، کسبه، صنایع و زندگی جاری خانواده ها بدون هیچ اختلالی تداوم یابد.
هوراند در سال ۱۳۹۲ به عنوان بیست و یکمین شهرستان آذربایجانشرقی، سند جدایی خود از شهرستان اهر را گرفت و تبدیل به شهرستان شد.
این شهرستان از شمال و غرب با کلیبر، از شرق با اردبیل و از جنوب با شهرستان اهر همسایه است و از ۲ بخش مرکزی و چهاردانگه و یک نقطه شهری به نام هوراند تشکیل شده است .
جمعیت شهرستان هوراند در سال ۱۳۹۵ ۲۰٬۷۰۱ نفر بوده و کمجمعیتترین شهرستان آذربایجان شرقی محسوب میشود.
نظر شما