شوراي بانك ها بر كاهش نرخ سود بانكي به 15 درصد تاكيد دارد

اراك- ايرنا - مديرعامل و رئيس هيات مديره بانك صنعت و معدن گفت: عزم شوراي هماهنگي بانك هاي كشور بر حمايت از دولت و كاهش نرخ سود بانكي به 15 تاكيد دارد.

علي اشرف افخمي عصر چهارشنبه در نشست راهبردي اقتصاد مقاومتي استان مركزي در اراك افزود: فعاليت موسسات غير مجاز لطمه هاي جبران ناپذيري به كشور وارد كرد و نرخ سود بالاي اين موسسات عاملي براي خمودگي اقتصادي بود.
مديرعامل و رئيس هيات مديره بانك صنعت و معدن ادامه داد: اعطاي سود بانكي بالا در هيچ جاي دنيا مرسوم نيست و اقتصاد كشور با اين روش متضرر مي شود.
افخمي عنوان كرد: در يك سال و 2 ماه گذشته بانك مركزي در خصوص موسسات غيرمجاز با جديت وارد شده و اميد است در آينده نزديك شاهد ثبات و آرامش سياست پولي در جامعه باشيم.
وي بيان كرد: با كاهش نرخ سود بانكي سود تسهيلات نيز كاهش مي يابد و اين مهم ضمن ايجاد انظباط مالي، كارآفرينان را به امر سرمايه گذاري بيشتر ترغيب مي كند.
مديرعامل و رئيس هيات مديره بانك صنعت و معدن اضافه كرد: سال گذشته مجموع بانك هاي دولتي و خصوصي 178 هزار ميليارد ريال تسهيلات در قالب طرح رونق توليد به 25 هزار واحد توليدي اعطا كردند كه هم به تثبيت شغل و افزايش ظرفيت در واحدها و هم به توسعه صادرات كمك شاياني شد.
وي يادآور شد: پارسال يك هزار و 600 واحد توليدي در قالب طرح رونق توليد، 21 هزار ميليارد اعتبار با مشاركت بانك صنعت و معدن دريافت كردند.
افخمي تصريح كرد: حدود سه ميليارد دلار منابع مالي در بخش فولاد تامين شده كه با اين اقدام هشت ميليون تن به ظرفيت فولاد كشور اضافه مي شود و ظرفيت توليد فولاد ايران از 17 ميليون تن به 25 ميليون تن افزايش مي يابد.
استاندار مركزي نيز در اين نشست گفت: دولت يازدهم 40 هزار ميليارد ريال در بخش توليد و صنعت در اين استان سرمايه گذاري كرد.
محمود زماني قمي افزود: اين اقدام و تلاش در عرصه هاي مختلف سبب شد تا استان مركزي شرايط مطلوب تر اقتصادي را به نسبت كشور داشته باشد.
استاندار مركزي ادامه داد: پايين بودن و بالا بودن نرخ بيكاري تصادفي نيست بلكه به واسطه گام هاي ارزنده اقتصادي صورت گرفته است.
زماني قمي گفت: نرخ بيكاري در شهرستان هاي اراك و خمين بالا است كه تلاش هاي ويژه اي براي كاهش اين نرخ نيز به كار گرفته شده است.
وي گفت: استان مركزي در زمينه سرمايه گذاري از وضعيت مناسبي برخوردار است و قرارداد رنو در ساوه نهايي شده كه اين مهم يك توفيق است و نمونه تلاش هاي اقتصادي در پسابرجام است.
زماني قمي اظهار كرد: سيكل تركيبي يك هزار و 200 مگاواتي شهرستان ساوه نيز با جديت در دستور كار است و عمليات اجرايي اين طرح نيز به زودي آغاز مي شود.
استاندار مركزي اضافه كرد: با تلاش دولت يازدهم بسياري از قراردادهاي اين استان كه بي نتيجه مانده بود پس از برجام گره گشايي شد.
در نشست راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي استان مركزي سهم بانك صنعت و معدن از تسهيلات رونق توليد در استان مركزي نسبت به سال گذشته 100 ميليارد ريال افزايش يافت.
همكاري بانك ملت استان مركزي براي پرداخت 500 ميليارد ريال سرمايه در گردش به ماشين سازي اراك، بهره گيري 10 طرح سرمايه گذاري با مقياس بزرگ و 10 طرح براي تسهيلات سرمايه در گردش از طريق بانك صنعت و معدن نيز در اين نشست مصوب شد.
در اين نشست مقرر شد بانك صنعت و معدن همكاري لازم را براي تسريع در پروژه هاي سفر رياست جمهوري به استان مركزي به كار گيرد.
بررسي طرح شيوه ذخيره سازي سيلاب هاي پراكنده براي استفاده در مصارف بخش كشاورزي استان مركزي نيز در اين نشست مصوب شد.
تاكنون 55 نشست راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي در استان مركزي برگزار شده كه 12 نشست آن از ابتداي سال جاري بوده است.
3005/3075/خبرنگار: معصومه صفري *** انتشار دهنده: حسين مهدي زاده