به گزارش ايرنا، جواد رحمتي روز شنبه در جلسه توديع و معارفه معاون فرماندار ابهر افزود: سي و نهمين سال انقلاب را سپري مي كنيم بايد به يك مسائلي اذعان كنيم شايد اذعان به اين موضوعات در رفع آنها و تصحيح رفتارها موثر باشد آنچه كشور با آن مواجه است، بحث بهره وري است و باتوجه به هزينه هاي بسياري كه پس از انقلاب در كشور شده ازنظر بهره وري در سطح مطلوب قرار نداريم.
وي اظهار كرد: به لحاظ تمدني كه بايد مي ساختيم، حداقل در موضوع معماري و شهرسازي و تاثيرگذاري اجتماعي بايد اعتراف كنيم توفيق كمي حاصل شده و در اين راه هر گروه از مسئولان بخشي از كار را پيش مي برند به طور مثال ائمه جمعه موضوعات ديني و اجتماعي و فرهنگي جامعه را در دست دارند، مسئولان اجرايي، اجراي بهتر قوانين در جامعه و برخي مسئولان نيز نظارت بر اجراي قوانين دارند.
معاون عمراني استاندار زنجان تصريح كرد: فارغ از نقد بايد هشدارهايي را پس از گذشت سال ها دريافت كنيم به طور مثال هرم جمعيتي ما هرم سني معيوبي است و به جاي اينكه اين هرم با قاعده اي در پايين باشد مثلثي 2 راسي را ايجاد مي كند و ميانسالي و پيري جامعه به جايي مي رسد كه براي جامعه تهديد است و اينها همه ناشي از اقدامات مديريتي ما بعد از انقلاب است.
وي خاطرنشان كرد: در حوزه عمراني نيز همين گونه است كه بايد ببينيم چه بناهايي در كشور ساخته ايم آيا مي توان گفت در ابهر و در نظام جمهوري اسلامي 4 بنا ساخته ايم كه 100 سال آينده به دليل داشتن ويژگي هاي خاص به عنوان خانه مفاخر از آن نام برده شود و اين مساله با نگاهي موشكافانه در همه حوزه ها بايد بررسي شود كه در پي آن ضعف مديريتي مشهود است.
رحمتي با اشاره به وجود منابع فراوان در منطقه، ابراز كرد: بحث هاي كلان كشوري و حتي آمايش سرزمين ما دچار مشكل است به طور مثال اصرار داريم در جايي فرودگاهي بسازيم كه هفته اي 2 پرواز به مشهد دارد و يا اصرار داريم براي شهري راهي بسازيم كه به لحاظ اقتصادي و اجتماعي تاثيري براي آن منطقه ندارد و يكي از مشكلات اساسي ما نگاه منطقه اي است و هر نماينده اي هم به مجلس مي رود فقط براي منطقه و حوزه خود تلاش مي كند.
وي با تاكيد بر نگاه به توسعه پايدار، تاكيد كرد: شخصي كه شهرك روي را در بهترين زمين با پوشش گياهي مناسب در 6 كيلومتري زنجان براي اشتغال 200 نفر با اصرار به محيط زيست و مسئولان ايجاد كرد، حالا ما بايد چقدر هزينه كنيم كه بيش از 4 هزار نفر را از آلودگي آن نجات دهيم در اين راه هر كسي هم به آن اعتراض كند مي شود ضد توسعه.
معاون عمراني استاندار زنجان يادآور كرد: پس از گذشت 39 سال از انقلاب كه فاكتورهاي توسعه خود را بررسي مي كنيم همگي گذشته خود را نقد مي كنيم به طور مثال در سال 60 در جهاد سازندگي ملاك حذف محروميت از مناطق محروم انتقال آب و برق و گاز به روستاها بود و به قدري كم تجربه بوديم كه توسعه را در اين موضوعات مي ديديم ولي خودمان امروز اعتقاد يافتيم توسعه در روستا زماني ارزش دارد كه ابتدا معيشت مردم حل شود.
وي افزود: حوادثي مانند زلزله كرمانشاه دردآور بود كه مردم به دليل عدم اعتماد به سيستم كمك هاي خود را به طور شخصي به مناطق مي بردند البته پس از فسادهاي اقتصادي كه در كشور بوجود آمد اين موضوعات طبيعي است و اگر زمينه هاي لازم براي رفع و جلوگيري از اين فسادها ايجاد مي شد منابع مردم خدشه دار نمي شد كه از دست رفتن اعتماد مردم آسيب بزرگي است.
در پايان اين مراسم صادق محمديان به عنوان معاون فرماندار ابهر معرفي و از خدمات نعمت جليلي معاون قبلي قدرداني شد.
7324/6085
خبرنگار: اكرم بيات ** انتشار: رويا رفيعي
معاون عمراني استاندار زنجان:
نبايد منافع بلند مدت را قرباني منافع كوتاه مدت كرد
۱۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۴۶
کد خبر:
82750248
زنجان - ايرنا - معاون عمراني استاندار زنجان با تاكيد بر توجه به امر توسعه پايدار، گفت: در هيچ جاي دنيا منافع بلند مدت را قرباني منافع كوتاه مدت نمي كنند و ما نبايد براي اشتغال 200 نفر مردم يك شهر را در معرض آسيب درازمدت قرار دهيم.