به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، به دنبال مشكلات مالي و حقوقي كه چند سال پيش گريبانگير اين شركت شده و آن را به تعطيلي كشانده بود، با پيگيري هاي دادگستري آذربايجان شرقي و با مشاركت بخش خصوصي اين كارخانه به عرصه توليد بازگشت و كارگران آن دوباره مشغول به كار شدند.
محمدرضا زنوزي مالك جديد اين واحد توليدي در مراسم آغاز به كار مجدد شركت 'رخش خودرو ديزل' گفت: با توجه به ظرفيتهاي آذربايجانشرقي در زمينه قطعه و خودرو سازي، بهزودي شاهد رشد و شكوفايي اين شركت خواهيم بود.
وي افزود: علاوه بر خودروهاي سنگين خودروهاي نيمه سنگين و سواري نيز به زودي در اين شركت توليد ميشود.
رئيس هيات مديره گروه سرمايهگذاري توسعه 'دريك' با اشاره به فعاليت هاي اين گروه خاطرنشان كرد: گروه سرمايهگذاري 'دريك' در سه بخش فولاد، خودرو و هواپيمايي در استان فعال است.
زنوزي با بيان ايبكه اين گروه بيش از 80 درصد ظرفيت فولادي استان را ايجاد و راهاندازي كرده است، افزود: اين امر آذربايجان شرقي را به قطب سوم فولاد كشور تبديل كرده است.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه بسياري از قطعات خودروسازي در اين استان توليد ميشود؛ بخش دوم فعاليت گروه 'دريك' را به ايجاد شركت ايران خودرو تبريز اختصاص داديم و سومين بخش فعاليت ما مربوط به ايجاد شركت هواپيمايي 'آتا' است .
مالك جديد رخش خودرو ديزل اعلام كرد: ما به دنبال توسعه اين شركت هستيم و همه مشكلات سال هاي گذشته را حل كرده و برخي موارد حقوقي باقي مانده را نيز حل مي كنيم.
زنوزي با بيان اينكه آينده اين شركت را بسيار روشن و اميدوار كننده مي بينم، افزود: همه تلاش مان را به كار مي گيريم تا سهم تبريز را در صنعت خودروسازي ايران احيا كنيم و مسئولان استان در اين راستا به ما كمك مي كنند.
زنوزي ابراز اميدواري كرد: با راه اندازي و توسعه شركت رخش خودرو ديزل تا يك سال آينده براي 500 نفر اشتغال ايجاد شود.
شركت رخش خودرو ديزل در سال ۱۳۸۲ در شهر تبريز در ابتدا به قصد توليد خودروهاي ويژه تاسيس شد و بعدها با توليد انواع خودروهاي سنگين و نيمه سنگين با نام تجاري كاماز تحت كمپاني كاماز روسيه شروع به توليد كرد.
هم اكنون اين شركت روزانه 10 دستگاه كاميون و كشنده با موتورهاي بنز و تحت ليسانس شركت بنز آلمان در طراحي جديد و به نام كاماز توليد و به بازار عرضه مي كند.
6132/3071
تبريز - ايرنا - شركت خودروسازي رخش خودرو ديزل پس از چهار سال تعطيلي با مالكيت جديد به چرخه توليد بازگشت.