به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، حمید ضیایی پرور عصر شنبه در مراسم نكوداشت سالروز هفتاد و ششمین سال تولد استاد علی اكبر فرهنگی كه با حضور اساتید و دانشجویان در كتابخانه ملی برگزار شد ضمن تبریك تولد ایشان گفت: استاد فرهنگی تنها یك استاد، معلم یا مولف نیست، بلكه شاگردانی كه او در نیم قرن اخیر تربیت كرده است اكنون در رده های مختلف مدیریتی در كشور مشغول كار و فعالیت هستند.
وی با اشاره به ابعاد وجودی و ویژگی های شخصیتی استاد فرهنگی، مثبت نگری و صلح جویی و آرامش ذهنی را از خصوصیات بارز استاد برشمرد.
ضیایی پرور گفت: بررسی زندگی علمی و تحصیلی او نشان می دهد كه روح جستجوگر و ناآرام و درعین حال خستگی ناپذیری دارد روحی كه علیرغم گذشت بیش از نیم قرن از اتمام دوران تحصیلات كارشناسی او، هنوز پرتلاطم است.
وی همچنین افزود: استاد فرهنگی از مدیریت و ارتباطات شروع كرده و به ادبیات و تاریخ و جامعه شناسی سرزد و وارد عرصه عرفان و فلسفه هم شد.
رئیس دفترمطالعات و برنامه ریزی رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به تحصیل استاد فرهنگی در آمریكا و تحصیلات عالیه وی، گفت: عشق به میهن و مردم و هموطنان باعث شد كه استاد به كشور بازگردد و در خدمت دانشگاه و دانشجویان ایران باشد.
ضیایی پرور دیگر ویژگی استاد فرهنگی را روش شیرین تدریس برشمرد و گفت: آنچنان او با ظرافت و عشق نكات پیچیده و فنون علمی در رشته های ارتباطات و مدیریت را برای دانشجویان بیان می كند كه گاه دانشجویان گذشت زمان را حس نمی كنند و مدت ها پای درس استاد می نشینند.
** ماندگاری رشته ارتباطات و رسانه به شكل امروزی مدیون استاد فرهنگی است
در ادامه این مراسم یكی از استاد و دانشجویان گذشته استاد فرهنگی نیز با اشاره به ویژگیهای او گفت: اگر یك عمر تلاش و كوشش استاد نبود رشته ارتباطات و رسانه امروز اینگونه وجود نداشت و امروز شاهد پرورش این تعداد دانشجو حرفه ای و متخصص در این رشته نبودیم.
اكبر نصراللهی اضافه كرد: یادگاری او ماندگاری آموزش ها و تدریس جامع و كامل وی است كه هرگز از ذهن اساتید علوم ارتباطات و دانشجویان این رشته بیرون نخواهد رفت.
** استاد فرهنگی راه و رسم زندگی به انسان می آموخت
یكی دیگر از دانشجویان استاد فرهنگی كه هم اكنون به عنوان مدیر گروه بانوان رشته ارتباطات در دانشگاه مشغول فعالیت است، گفت: استاد شخصا نه تنها روش تدریس و آموزش ارتباطات بلكه روش و راه و رسم درست زندگی كردن را به انسان می آموزد.
افسانه مظفری افزود: او معلم علم واخلاق است و همواره روحیه تلاش و كوشش مضاعف را به انسان در كلاس های خود منتقل می كند.
به گفته وی استاد فرهنگی نمونه یك انسان مهربان، كم توقع، خاكی، با تجربه، فعال است.
وی تاكید كرد: اگر امروز استاد به این درجه از موفقیت و سربلندی رسیده است نشانگر وجود یك همسر مهربان در كنار او و همراه و همدم وی است كه جا دارد از این همسر فداكار و مهربان و حامی نیز قدردانی شود.
در ادامه رئیس دانشكده علوم انسانی دانشگاه آزاد تهران غرب با بیان اینكه استاد فرهنگی نه تنها پدر رشته مدیریت و رسانه است ، گفت ایشان پدر همه دانشجویان و اساتید ارتباطات و رسانه نیز محسوب می شود.
سارا محمدپور تاكید كرد: بطور یقین ما امروز در محضر استاد درس پس می دهیم چرا كه همه دانشجویان به نوعی خود را مدیون زحمات و درس آموزی های استاد فرهنگی می دانند.
فراهنگ 1355 ** 1418
رئیس دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه:
استاد فرهنگی پیوند دهنده دو رشته مدیریت و ارتباطات است
۹ تیر ۱۳۹۷، ۲۰:۴۷
کد خبر:
82957608
تهران - ایرنا - رئیس دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استاد علی اكبر فرهنگی پیوند دهنده دو رشته مدیریت و ارتباطات و رسانه در ایران بوده و به این دلیل پدر علم مدیریت رسانه و چهره ماندگار این عرصه است.