رضا سلیقه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: علل و عوامل این معضل باید بررسی شود، و با توجه به اقدام های پیشگیرانه خوب بهزیستی امیدواریم شاهد كودكان ناشنوای كمتری باشیم.
وی همچنین با اشاره به تولد سالانه 25هزار نوزاد در استان، افزود: سال گذشته بیش از 20هزار نوزاد تحت غربالگری و شنوایی سنجی قرار گرفتند، كه 57نوزاد دارای مشكل شنوایی شناسایی شد، ناشنوایی جز بیماری هایی است كه اگر در ماه های نخست تولد تشخیص داده شود، امكان درمان قطعی آن وجود دارد.
مدیركل بهزیستی قم درادامه با اشاره به اینكه سال گذشته نزدیك به 42هزار كودك كمتر از 6سال تحت معاینه تنبلی چشم قرار گرفتند، گفت: 669 كودك دچار مشكلات مختلف بینایی بودند كه به سمت درمان های تخصصی هدایت شدند.
وی با بیان اینكه درمان تخصصی شنوایی و بینایی كودكان به صورت رایگان انجام می شود، افزود: سالانه بین 20 تا 25تن از كودكانی كه نیازمند كاشت حلزون هستند، تحت عمل جراحی قرار می گیرند كه 100درصد آنها از نعمت شنوایی برخوردار می شوند.
جمعیت مددجویان تحت پوشش این سازمان در قم 25 هزارخانوار معادل 100هزار تن و هشت درصد كل ساكنان این استان است، این افراد شامل 22 هزار معلول ذهنی و جسمی حركتی و سه هزار زن سرپرست خانواده می باشد.
7403/ 6133/
قم - ایرنا - مدیركل بهزیستی قم با بیان اینكه سالانه بین40 تا 60نوزاد ناشنوا در قم متولد می شود، گفت: نرخ معلولیت های ناشنوایی و بیماری اعصاب و روان در این استان بالاتر از میانگین كشوری این بیماریهاست.