علي صفري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا تاكيد كرد: شهرداري قزوين در اين راستا 40 كيلومتر مسير ايمن و ويژه دوچرخه سواري در سطح شهر ايجاد كرده و براساسي برنامه ريزي هاي به عمل آمده تا پايان امسال 10 كيلومتر ديگر نيز به اين مسيرها افزوده خواهد شد.
وي با اشاره به احداث جاده سلامت، خاطرنشان كرد: اقدامات خوبي نيز در اين جاده با استقرار دوچرخه، امكانات ورزشي و ايستگاه فود كار (كسب و كار سيار) صورت گرفته تا شهروندان با خاطري ايمن اقدام به ورزش در اين مسير كنند.
صفري با بيان اينكه شهرداري قزوين در حوزه سلامت و ايجاد مكان هاي امن، فعاليت هاي ديگري نيز از جمله احداث مسير جديدالاحداث ميدان شورا تا مينودر را برعهده دارد، يادآور شد: اين جاده علاوه بر روان سازي و كاهش بار ترافيكي شمال به شمال شرق شهر، مسيرهاي ويژه اي نيز براي دوچرخه سواري و پياده روي جهت ايجاد روحيه نشاط و شادابي شهروندان در آن پيش بيني كرده است.
شهردار قزوين در ادامه به نصب سامانه واي فا در اتوبوس هاي شهري اشاره و افزود: مديريت شهري بنا دارد با نگاه دانش محور و لزوم استفاده شهروندان از اطلاعات به روز و جامع، علاوه بر اتوبوس هاي اسكانيا، ساير اتوبوس هاي شهري خود را به اين سيستم مجهز كند.
به گفته صفري، شهرداري قزوين همچنين تا پايان سال جاري تمامي اتوبوس هاي فرسوده خود را از ناوگان شهري جمع آوري و جديدترين اتوبوس هاي را جايگزين آنها مي كند.
اين مسئول شهري در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: يكي از ويژگي هاي كاري شهرداري قزوين استفاده از فضاهاي تاريخي موجود به عنوان فضاهاي شهري است كه البته در گذشته نيز تجربه خوبي را در اين زمينه با در اختيار گرفتن سراي سعدالسلطنه به عنوان بزرگترين كاروانسراي سرپوشيده كشور و تبديل آن به يكي از جذابترين مكان هاي گردشگري اين شهر از سوي شهرداري قزوين، كسب كرده است.
وي به مكان هاي تاريخي شهر قزوين اشاره كرد و افزود: چنين اماكني بايد از موضوع صرف بودن خود خارج و به عنوان يك فضاي شهري مورد استفاده قرار گيرند كه نمونه بارز آن دولتخانه صفوي و ساير بناها هستند.
اين مسئول اضافه كرد: شهرداري مي تواند با در اختيار گرفتن چنين اماكني و ايجاد زيرساخت هاي لازم در آن مانند خانه هاي فرهنگي، فضاهاي سبز و محيط هاي ورزشي، زمينه استفاده آنها را براي گردشگران و شهروندان فراهم آورد.
صفري در پايان اظهار داشت: اميدواريم شهروندان قزويني با توجه به هزينه هاي هنگفتي كه شهرداري در جهت ايجاد رفاه، نشاط و شادابي در زمينه حمل و نقل و استفاده از مكان هاي ويژه مانند دوچرخه سواري ايجاد كرده را مورد استفاده خود قرار دهند تا ضمن بهره مندي از سلامت جسمي و روحي، شاهد كاهش بار ترافيكي و هوايي پاك، به دور از هر نوع آلايندگي باشيم.
8054
قزوين - ايرنا - شهرداري قزوين ايجاد شادابي و نشاط اجتماعي را اولويت مهم كاري خود برشمرد و گفت: سلامت محوري و حمل و نقل پاك نگاه جامع مديريت شهري است و در اين راستا اقدامات شايسته اي براي شهروندان قزويني نيز صورت گرفته است.