به گزارش ايرنا، «محسن شريفي» شامگاه چهارشنبه در پنجمين همايش منطقه اي شعر عاشورايي در سالن سلمان ساوجي اظهار داشت: مكتب و فرهنگ عاشورا يكي از مهمترين عوامل بازدارنده براي محافظت از قشر جوان در برابر انواع آسيب هاي اجتماعي است.
وي گفت: ادبيات عاشورايي مجموعه كاملي از ارزش هايي چون ايثار، مقاومت، جوانمردي، نبوغ و علايقي است كه مي تواند نجات دهنده بخش عظيمي از جامعه انساني در جهان امروز باشد.
شريفي با اشاره به همايش شعر عاشورايي افزود: 320 اثر شعري از 120 شاعر اهل استان هاي قم، البرز، مركزي، قزوين و همدان به دبيرخانه همايش ارسال شد كه در نهايت و با راي هيات داوران، آثار برگزيده معرفي و مورد تشويق قرار گرفتند.
امام جمعه ساوه نيز گفت: شعر و ادبيات بيانگر انديشه و بازتاب دهنده فرهنگ عمومي ملت ها است.
حجت الاسلام سيد «ابراهيم حسيني» افزود: شعر و خطابه همانند رسانه ها با انتقال پيام، قدرت تاثيرگذاري بالايي دارد.
وي افزود: نرم افزار و منطق دنياي استكبار زور است و اگر آمريكا و استكبار از لحاظ نرم افزاري حرفي براي گفتن داشتند، به اقداماتي مانند تحريم، ارعاب و ترور متوسل نميشدند.
حجت الاسلام حسيني ادامه داد: رسانه هاي نرم افزاري مانند انواع سخت افزاري بسته به محتوا و جهت گيري، مي توانند تاثير خوب يا بد داشته باشند و شعر عاشورايي نيز به مثابه يك رسانه بايد پيام عاشورا را به درستي، به صورت حماسي و واقع بينانه منتقل كند.
وي گفت: شاعر اهل بيت (ع) بايد در بيانش داراي اخلاص و احساس مسئوليت باشد و بايد اشعار عاشورايي فرهنگ جهاد و شهادت را در جامعه ترغيب كند.
در پايان اين همايش كه فرماندار ساوه و جمعي از شعرا و مسئولان اين شهرستان نيز حضور داشتند، با راي هيات داوران محمد مهدي خانمحمدي از قم، علي اصغر ذاكري از ساوه و عباس همتي از قزوين رتبه هاي برتر را به دست آوردند.
ساوه از شهرهاي قديمي ايران زمين است كه در تاريخ خود شاعران و نويسندگان به نام و معروفي با آثاري فاخر داشته است كه نامدارترين آنها سلمان ساوجي است.
9921/6539/3075
ساوه - ايرنا - مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان مركزي گفت: ترويج فرهنگ و ادبيات عاشورايي در جامعه مي تواند سبب كاهش آسيب هاي اجتماعي شود.