به گزارش ايرنا، «محمد بهاروند» روز چهارشنبه در حاشيه رزمايش پدافند غيرعامل در شهر صنعتي كاوه افزود: هدف از برگزاري اين رزماش تقويت سطح ايمني و حفظ امنيت تاسيسات واحدهاي صنعتي، هنگام بروز تهديدات احتمالي است.
وي گفت: با توجه به اينكه يكي از اهداف دشمنان آسيب رساندن به مراكز صنعتي و اقتصادي كشور است، امروز بايد نسبت به تامين امنيت مراكز صنعتي و اقتصادي كشور بسيار هوشمندانه عمل كرد.
بهاروند افزود: اقتدار نظام جمهوري اسلامي سبب به خطر افتادن منافع دشمنان شده و همواره سعي مي كنند كه براي مراكز صنعتي و توليدي ما مشكلاتي ايجاد كنند و به همين دليل برگزاري چنين رزمايش هايي مي تواند سطح آمادگي صنايع را براي مقابله با تهديدات افزايش دهد.
وي گفت: ساوه از شهرستان هاي صنعتي و مهم كشور است و رعايت موازين پدافند غيرعامل از سوي صنايع امري حياتي است.
معاون استاندار مركزي افزود: اين رزمايش نوعي يادآوري براي مديران صنعتي است كه همواره آمادگي خود را براي مقابله با تهديدات و خطرها حفظ كنند.
بهاروند گفت: در اين رزمايش اعضاي ستاد بحران، ستاد پدافند غيرعامل، دستگاههاي نظامي و انتظامي و ساير اعضاي شوراي تامين مشاركت دارند اما مسئوليت اصلي در امر برگزاري بر عهده سپاه و بسيج ناحيه ساوه است.
فرمانده سپاه ناحيه ساوه نيز گفت: اين رزمايش در راستاي تقويت آمادگي و افزايش توان مقابله كارخانه ها و واحدهاي صنعتي با تهديدات احتمالي و همچنين افزايش توان بازدارندگي انجام شد.
سرهنگ «علي رسولي» اظهار داشت: آگاهي از نحوه مبارزه با تهديدها و شناختن ماهيت آنها براي واحدهاي صنعتي بسيار ضروري است و يكي از اهداف اين رزمايش نيز ارائه آموزش هايي در اين خصوص به صاحبان واحدهاي توليدي و كارخانه ها مي باشد.
وي ادامه داد: در اين رزمايش برنامه هاي متشكل از پدافندهاي عامل و غيرعامل اجرا شد كه اميدواريم بر ميزان توانايي و قدرت بازدارندگي در مراكز صنعتي شهرستان ساوه به خصوص شهر صنعتي كاوه بيفزايد.
رسولي گفت: در اين رزمايش با توجه به مناطق مسكوني در شهر صنعتي كاوه و براي حفظ امنيت ساكنان از روش پدافند دورادور و براي كنترل راه هاي ورودي و خروجي نيز از تورهاي ايست و بازرسي استفاده شد.
وي بيان كرد: عمليات دفاع از مقر نيز بخش ديگري از رزمايش بود و نيروهاي امدادي از قبيل اورژانس، آتش نشاني و هلال احمر نيز توان خود را به نمايش گذاشتند.
به گفته سرهنگ رسولي، آخرين مرحله اين رزمايش نيز اجراي عمليات خنثي سازي بمب توسط نيروهاي نظامي بود.
وي گفت: براي برگزاري اين رزمايش اعضاي ستاد بحران، شوراي تامين، نيروهاي نظامي و انتظامي و بسيج مشاركت داشتند.
ساوه با داشتن چهار شهر و ناحيه صنعتي كه افزون بر 500 واحد توليدي را در خود جاي داده است و از قطب هاي صنعتي كشور به شمار مي رود.
6539/3075
ساوه - ايرنا - رئيس شوراي تامين شهرستان ساوه گفت: برگزاري رزمايش پدافند غيرعامل در مراكز صنعتي مي تواند بر ميزان آمادگي و هماهنگي اين واحدها در زمان وقوع حوادث احتمالي بيفزايد.