به گزارش ايرنا، خدابخش مرادي نافچي روز يكشنبه در نشست مشترك مشاوران و مسئولان امور زنان و خانواده دستگاه هاي اجرايي استان بابيان اينكه حضور فكري زنان متفكر و خلاق موجب رشد اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي و همه جانبه كشور مي شود افزود: نگاه بلند توسعه اي بانوان جامعه به عنوان افراد پيشرو، اثرگذار و اثربخش در حوزه هاي مختلف بسيار ارزشمند تلقي مي شود.
اين مسئول ادامه داد: مشاركت بانوان در توسعه، حق طبيعي و وظيفه آنان محسوب مي شود و در اين ميان مباني و باور نظام مقدس جمهوري اسلامي و دولت تدبير و اميد، توسعه يك بعدي نيست و دستيابي به جامعه توسعه گرا با بهره گيري از همه فرصت ها و ظرفيت ها در درون جامعه امكانپذير است.
وي اضافه كرد: هم اكنون 50 درصد جمعيت كشور را بانوان تشكيل مي دهند و نمي توان به اين قشر از جامعه توجه نداشت.
مرادي با اشاره به نگاه جديد مديريت اين استان در حوزه هاي مختلف افزود: نگاه استان انجام امور در يك نظام برنامه اي است و به مديران دستگاه هاي اجرايي 2 موضوع تدوين برنامه عملياتي و تعيين پنج اولويت كاري اعلام شده است چراكه انجام ندادن اين كار بطور طبيعي روزمرگي ايجاد مي كند.
وي اظهار داشت: اگر دستگاه هاي اجرايي برنامه عملياتي تدوين نكنند، اقدام دستگاه و مدير، شاخص پذير و قابل ارزيابي نخواهد بود و در اين برنامه ها موضوع، هدف و زمان تعيين مي شود كه در واقع امكان ارزيابي وجود دارد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار زنجان ادامه داد: بر اين مبنا سند برنامه عملياتي حوزه سياسي و امنيتي، اجتماعي در پنج حوزه بانوان، فرهنگي، اجتماعي، سياسي و امنيتي، مواد مخدر و پدافند غير عامل تدوين شده است.
وي اضافه كرد: برنامه محور كردن دستگاه هاي اجرايي و از طرفي مساله شناسي در حوزه مسئوليت اهميت زيادي دارد و بي توجهي به اين امر حتي هدايت منابع را به هدف نزديك نخواهد كرد.
اين مسئول ادامه داد: صرف بيان و طرح مساله به معناي رفع مشكل نيست و در صورتي كه ساز و كار و راه برون رفت، پيشنهاد و طرحي ارائه نشود، نمي توان گفت اقدامي انجام گرفته است.
وي اظهار داشت: يكي از نكات مورد توجه در مساله شناسي ايجاد اميد، رفع ياس، ارتقاي سلامت روان، اميدواري و اميد بخشي، اعتماد آفريني و تقويت سرمايه اجتماعي است كه شناخت اين مهم مي تواند منابع مالي و انساني را به سمت برطرف كردن آن هدايت كند.
مرادي افزود: بر اين مبنا مساله شناسي در دستور كار قرار گرفته و رويكرد جديد مديريتي استان نيز تحقق آمايش سرزمين در توزيع منابع و حل مسائل توسط دستگاه هاي اجرايي بوده و از طرفي چابك سازي دستگاه هاي اجرايي نيز به معناي استفاده بهينه، جهت دار، هدايت مند، مساله محور و حل مساله با بهره گيري از ظرفيت هاي موجود مورد توجه قرار گرفته است.
اين مسئول ادامه ادامه داد: در شرايطي كه نگاه بدخواهان نظام سختي زيادي را براي مردم كشورمان ايجاد كرده و با مقاومت عالمانه و مدبرانه آنها در صحنه هاي مختلف همراه بوده، استفاده مطلوب از منابع و چابك سازي امري مهم و ضروري است.
وي اضافه كرد: به عنوان نمونه براي تقويت نشاط اجتماعي در اين استان ايجاد سالن هاي ورزشي از سوي اداره كل ورزش و جوانان كافي نيست و بر اين اساس ساماندهي فضاهاي ورزشي در دستور كار قرار گرفته است.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار زنجان ادامه داد: توانمندسازي به نسبت اقشار مختلف به ويژه بانوان بيش از گذشته مورد توجه قرار گرفته و در اين راستا اقداماتي انجام و كارهايي نيز در دستور كار قرار گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: متعادل كردن نگاه همسري، مادري و حضور در نظام اداري و اجتماعي امري صحيح بوده و بايد پذيرفت كه مادري و همسري نقش ذاتي و اصلي بانوان است و اين مهم به معني نفي نقش هاي ديگر آنان نيست.
مرادي افزود: امروزه دختران و پسران را بايد براي نقش هاي مادري، همسري و پدري خوب پرورش داد و در صورت بي توجهي به اين مهم جامعه با آسيب هاي جدي مواجه مي شود.
وي اضافه كرد: ميزان نقش مديريتي بانوان استان 13 درصد اعلام شده كه استانداري زنجان نيز شمار مديران كل زن را در استان به سه نفر افزايش داده و چهار معاون مدير كل، يك بخشدار و چهار رئيس اداره را از ميان بانوان منصوب كرده است.
9646/6085
معاون استاندار زنجان:
سرمايه گذاري مناسبي براي رشد اجتماعي بانوان انجام شود
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۳۹
کد خبر:
83311339
زنجان - ايرنا -معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار زنجان گفت: براي داشتن جامعه سعادتمند و روبه رو نشدن با مشكلات، سرمايه گذاري مناسبي بايد در توسعه اجتماعي و فرهنگي بانوان انجام شود.