عليرضا وارثي روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود:اين طرح به عنوان يك طرح پيشرو و پويا براي راه اندازي و فعال كردن باشگاه هاي كتابخواني كودك و نوجوان در سراسر كشور با همكاري اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان بهزيستي در مهدهاي كودك اجرا مي شود.
وي اضافه كرد: با توجه به اهميت كتابخواني در مهدهاي كودك در روز دوشنبه هر هفته كه به اين طرح اختصاص يافته است، فعاليتهايي از قبيل قصه گويي توسط مربي آموزش ديده مهد كودك به كودكان، بازديد از كتابخانه هاي عمومي با هدف آشنايي كودكان با كتاب و كتابخواني ، دعوت از قصه گوهاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در مهدهاي كودك، تقويت فرهنگ گفت و گو، استدلال و مهارت تفكر انتقادي در كودكان و برپايي نمايشگاه كتاب در داخل مهدها انجام مي شود.
وي اضافه كرد: تسهيلگران با گذراندن دورههاي مرتبط با محوريت شناخت كتاب و يادگيري روش مطالعه و نحوه تعامل با كودكان و نوجوانان به صورت حرفهاي وارد اين كار فرهنگي ميشوند.
وارثي ادامه داد: هدف اصلي باشگاههاي كتابخواني بسترسازي براي جذب كودكان و نوجوانان به كتاب و مطالعه با استفاده از روشهايي همانند معرفي كتاب، مطالعه گروهي، نقد و بررسي، مبادله كتاب، خلاصهنويسي كتاب و نامه به نويسندگان است.
مديركل بهزيستي قزوين افزود: بهرهمندي از تخفيف 50 درصدي كتاب پس از عضويت و ثبتنام در سايت جام باشگاههاي كتابخواني كودك و نوجوان از ديگر حمايت هاي موجود در اجراي طرح است.
116 مهدكودك در قزوين فعاليت مي كنند.
7388* 6101
قزوين - ايرنا - مديركل بهزيستي قزوين گفت: جام باشگاه هاي كتابخواني در 25 مهدكودك استان با هدف بسترسازي براي جذب كودكان و نوجوانان به كتاب تشكيل شده است.