۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۰۹
کد خبر: 81253778
T T
۰ نفر
پنج و نیم درصد گوشت قرمز كشور در استان مركزی تولید می شود

اراك- ایرنا- معاون بهبود امور دام سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی گفت: پنج و نیم درصد گوشت قرمز كشور در این استان تولید می شود.

' علی ابراهیمی ' روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سالانه حدود 53 هزار تن گوشت قرمز در استان مركزی تولید می شود كه رتبه این استان در شاخص مذكور در كشور هفتم است.

وی سرانه مصرف گوشت قرمز استان برای هر فرد را 12 كیلو گرم عنوان كرد و ادامه داد: 17 هزار تن گوشت قرمز تولید شده در استان مركزی مصرف و 36 هزار تن آن به سایر استان های كشور ارسال می شود.

ابراهیمی خاطر نشان كرد: 163 واحد پرورش گاو شیری با ظرفیت 25 هزار راس، 478 واحد گوساله پروری با ظرفیت 55 هزار و 300 راس، 38 واحد بره پرواری با ظرفیت 13 هزار و 500 راس و 15 واحد پرورش گوسفند داشتی با ظرفیت 18 هزار و 400 راس در استان مركزی فعال است.

وی ادامه داد: همچنین 35 واحد گاو شیری با ظرفیت هشت هزار و 410 راس، 112 واحد گوساله پروری با ظرفیت 19 هزار تن، 27 واحد بره پروری با ظرفیت 12 هزار و 300 راس و هفت واحد پرورش گوسفند داشتی با ظرفیت 13 هزار و 230 راس مجوز تاسیس دریافت كرده اند و بقیه دام های استان در واحدهای سنتی و روستایی پرورش داده می شوند.

معاون بهبود امور دام سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی افزود: بخش دام و طیور استان برای 94 هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد كرده است.

ابراهیمی عمده مشكلات بخش دام و طیور استان مركزی را كمبود نقدینگی، گرانی نهاده ها و علوفه، پایین بودن قیمت محصولات تولیدی، بروز بیماری ها در اثر تردد غیر مجاز دام ها و وجود واسطه ها در این بخش عنوان كرد.

چهار میلیون و 250 هزار واحد دامی و دو میلیون و 236 هزار راس دام در استان مركزی وجود دارد.ك/3

716/560/

سرخط اخبار استان‌ها