به گزارش ایرنا از ساینس حشره خواری اكنون به عنوان یكی از روش های جدید غذایی در آمریكا و برخی از كشورهای اروپایی در سطحی وسیع تبلیغ می شود.
طبق این گزارش شمار رستوران ها و شیرینی پزی هایی كه در پخت انواع غذا و كیك از حشرات استفاده می كنند رو به افزایش است . البته طبق قانون این مراكز اغذیه فروشی با توجه به احتمال حساسیت زا بودن برخی حشرات ملزم هستند منوی آشكاری داشته باشند تا مشتریان از مواد تشكیل دهنده و نوع حشره مورد استفاده در غذا آگاهی داشته باشند.
این غذاها اكنون با تبلیغات گسترده ای در این كشورها به فروش می رسد.
در برخی از این گزارشها آثار و فوایدی برای حشره خواری ذكر شده است .
در تازه ترین گزارش روزنامه دیلی میل به نقل از دكتر جان كوپلند استاد تغذیه در دانشگاه ایالتی پن در آمریكا نوشت: خوردن حشرات ممكن است اشتهاآور به نظر نرسد اما كارشناسان می گویند، حشرات منبع جایگزین پایدار پروتیین هستند.منبعی كه اكنون جهان با كمبود آن روبه روست . علاوه براین حشرات دارای فواید تغذیه ای هستند كه نمی توان آنها را نادیده گرفت.
وی گفت: برای مصرف حشرات می توان هفت دلیل را ذكر كرد:
***سرشار از پروتیین
1. حشرات سرشار از پروتئین هستند،یك جیرجیرك 65 درصد پروتیین دارد درحالیكه پروتئین گوشت گاو حدود 50 درصد است.
***سرشار از مواد مغذی
2. از دیگر دلایل مصرف حشرات این است كه آنها سرشار از سایر مواد مغذی هستند؛ پروتیین حشرات حاوی طیف خوبی از آمینواسیدها است و آنها همچنین حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب غیر اشباع و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند.
***چربی كم دارند
3.از سوی دیگر حشرات چربی كمی دارند بطوریكه بسیاری از گونه های حشرات حاوی كمتر از پنج گرم چربی در هر وعده هستند.
***مفید برای محیط زیست
4.پرورش حشرات می تواند یك كار پایدار باشد زیرا پرورش حشرات به فضای زیادی نیاز ندارد، این جانوران می توانند تحت همه نوع شرایط زندگی كنند و تغذیه آنها آسان است.
***حشرات را به روش های مختلف می توان خورد
5.حشرات را می توان به صورت سرخ كرده، آب پز، بخار پز و كبابی به كمی روغن و نمك مصرف كرد. همچنین به حشرات می توان آرد زد و از آنها در نان، بیسكویت و كوكی ها استفاده كرد.
***به وفور یافت می شوند
6.برخی از كشورهای جهان بیش از 300 گونه حشره دارند.
***طعم مناسب
7. افرادی كه حشره می خورند طعم آن را خوب و شبیه میگو و مرغ توصیف می كنند. اكنون ملخ، تخم مورچه، زنبور در فهرست غذاهای لذیذ چند كشور قرار دارد.
علمی(6)**2038**1599
تهران- ایرنا- گزارش منابع خبری حاكی است كه حشره خواری به عنوان یك سنت رایج غذایی در چین و برخی كشورهای آسیای دور به دلیل ازدیاد جمعیت بود، اكنون با تحول در متد و شیوه خوردن به كشورهای غربی راه یافته است.