۶ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۵۲
کد خبر: 30733979
T T
۰ نفر

شيراز-رئيس دومين كنفرانس بين‌المللي كنترل در شيراز گفت: با برگزاري دومين كنفرانس بين‌المللي كنترل، صنعت و دانشگاه دوباره به يكديگر پيوند مي‌خورند.

به گزارش ایرناعلیرضا خیاطیان در آستانه برگزاری دومین كنفرانس بین‌المللی كنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: دومین كنفرانس بین‌المللی كنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون ششم تا هشتم دی ماه جاری در شیراز برگزار می‌شود.

رئیس دومین كنفرانس بین‌المللی كنترل در شیراز گفت: نخستین مزیتی كه برگزاری این كنفرانس به همراه دارد پیوند صنعت و دانشگاه است ضمن اینكه كنفرانس بین‌المللی كنترل زمینه‌ای برای ورود مسائل و ایده‌های جدید در حوزه‌های مختلف ایجاد می‌كند كه این مهم می‌تواند با ارزش افزوده بسیار همراه باشد.

وی هدف از برگزاری كنفرانس بین‌المللی كنترل را ایجاد یك محفل علمی برجسته برای كشف پیشگامان در علم كنترل و صنعت اتوماسیون و تبادل تجارب ارزنده بین‌المللی اعلام و اضافه كرد: در این كنفرانس انتظار می‌رود بتوانیم از مجموع جلسات علمی رسمی و غیر رسمی، سخنرانی‌ها، مقالات، تحقیقات صنعتی و... شاهد ظهور ایده‌های جدید باشیم.

خیاطیان با اشاره به مقالات ارائه شده به دبیرخانه دومین كنفرانس بین‌المللی كنترل در شیراز و استقبال بی‌نظیر كشورهای خارجی از این كنفرانس عنوان كرد: این كنفرانس با استقبال بی‌نظیری در جامعه كنترل و اتوماسیون صنعتی مواجه شده ضمن اینكه 720 مقاله برای داوری از 11 كشور خارجی از جمله آمریكا، انگلستان، اسپانیا، مالزی، هند، برزیل، كانادا، استرالیا، نیوزلند، سوئد و سنگاپور ارائه شده است.

وی اضافه كرد: 720 مقاله ارائه شده با مشاركت یك‌هزار و 559 نویسنده از ایران و 62 نویسنده خارج از كشور تهیه شده كه دو سوم مقالات ارائه شده نیز به زبان انگلیسی است.

خیاطیان در بخش پایانی سخنان خود تصریح كرد: علم كنترل در جهان با قدمتی چند هزار ساله شناخته شده ضمن اینكه انجمن مهندسین كنترل و ابزار دقیق ایران نیزاز سال 74 به طور رسمی تشكیل شده و در انجام فعالیت‌های بسیاری در زمینه كنترل و اتوماسیون نقش داشته است.

در ادامه دبیر دومین كنفرانس بین‌المللی كنترل در شیراز طی سخنان كوتاهی گفت: برگزاری دومین كنفرانس بین‌المللی كنترل در شیراز فرصت مناسبی برای ارائه دستاوردهای علمی استان فارس در زمینه‌های مختلف است كه می‌تواند بستر و زمینه مناسبی برای خدمات بیشتر فراهم كند.

علی‌اكبر صفوی اضافه كرد: از آنجا كه در حال حاضر بیش از 90 درصد از صنعت اتوماسیون كشور وارداتی است برگزاری این كنفرانس می‌تواند به نوعی از شركت‌های توانمند برای استانداردسازی محصولاتشان حمایت كند.

وی افزود: باید صنایع را مجبور كرد از محصولات داخلی استاندارد استفاده كنند و این امر محقق نمی‌شود مگر اینكه با بهره‌گیری از علم كنترل بتوان مشكلات ایمنی، آلودگی زیست محیطی و عدم رقابت پذیری محصولات تولیدی را حل كرد.

صفوی افزود: پیشرفت‌های سریع در محاسبات، ارتباطات و تكنولوژی‌های جدید اندازه‌گیری فرصت‌های بی‌نظیری را برای گرایش كنترل ارائه داده تا سهم خود را در نیازهای صنعتی و نظامی كشورها توسعه دهد.

وی گفت: در نگاه جدید به علم كنترل به طور كامل مشهود است كه حتی در صورت داشتن اجزایی در سیستمی كه قابلیت اطمینان بالایی ندارند می‌توان سیستم‌هایی با قابلیت اطمینان بالا طراحی و راه‌اندازی كرد.

دومین كنفرانس بین‌المللی كنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون ششم تا هشتم دی ماه با حضور میهمانان داخلی و خارجی در شیراز برگزار می شود‌ .ك/2

7374 /675