به گزارش روز جمعه ایرنا ، 'اسماعیل اسفندیار' در همایش پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر آموزش و پرورش شهرستان فیروزكوه، اظهار داشت: خدا را شاكریم كه مؤمن به دینی هستیم كه تحقیق را از ملزومات پذیرش دعوت پیامبران الهی قرار داده و در كشوری زندگی می كنیم كه مفتخر به دانشمندانی است كه در طول تاریخ، دنیای علم را تسخیر نموده و تمدن ساز شدند.
وی گفت: وظیفه اصلی ما پاسداشت و نگهداری از این امانت الهی است تا این راه را به خوبی مدیریت نموده و جوانان امروز را دانشمندان فردای كشور سازیم.
معاون فرماندار فیروزكوه تصریح كرد : نخستین و مهمترین سنگر علم و پژوهش، مدارس هستند و معتقدیم كه اگر مطالعه را از كودكی در وجود فرزندان خود تقویت كنیم، فرهنگ تحقیق و پژوهش نهادینه می شود.
وی افزود: دنیای امروز دنیای رقابت علمی است و در سند چشم انداز 1404 نیز سرآمد بودن ایران اسلامی در منطقه در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، پژوهشی و . . . پیش بینی شده كه البته افق دور از انتظاری نیست.
اسفندیار با اشاره به كلامی از مقام معظم رهبری كه 'ایران اسلامی كه دیروز منشا علم و سرآمد كشورها بود امروز نیز باید سرآمد و الگو باشد'، خاطرنشان كرد: بحمدالله مطابق آمارها چندی پیش تلاشگران عرصه علم، تحقیق و پژوهش كشور، تركیه (قدرت نخست علمی منطقه) را نیز پشت سر گذاشتند و رشد علمی امروز كشور چیزی بیش از 11 برابر متوسط رشد علمی دنیاست.
وی ادامه داد: امروز بهترین شیوه فرا گرفتن، شیوه پژوهش محور است كه باعث پایداری یادگیری در بلند مدت می شود و باید آن را در مدارس و واحدهای مختلف آموزشی نهادینه سازیم.
معاون فرماندار فیروزكوه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شهرستان در هفته پژوهش را فتح بابی بر توسعه فرهنگ تحقیق و پزوهش در منطقه قلمداد و ابراز امیدواری كرد این امر به عنوان یك حركت مدیریتی و پژوهشی نهادینه شده و آیندگان نیز با دنباله روی و غنی سازی هر چه بیشتر آن، به ترویج این فرهنگ كمك نمایند.
تهرام/8142/1457/1666
معاون فرماندار فیروزكوه:
تحقيق و پژوهش كاربردي اساس دستيابي به توسعه منطقه است
۹ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۱۷
کد خبر:
30740049
فيروزكوه- معاون برنامه ريزي و اداري- مالي فرماندار فيروزكوه گفت: تحقيق و پژوهش كاربردي و استفاده از آن در مديريت كاربردي شهرستان، اساس دستيابي به توسعه منطقه است.