' محمدتقی حسین زاره ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : آب آشامیدنی مورد نیاز مشتركان زیر پوشش شركت آب و فاضلاب شهری مازندران از 269 حلقه چاه ، 29 دهنه چشمه با دبی هشت هزار و 540 لیتر آب در ثانیه ، 472 هزار متر مكعب مخزن و شش هزارو 300 كیلومتر شبكه آبرسانی تامین می شود.
وی شمار طرح های عمرانی در دست اجرای مازندران را 143 طرح با ا عتباری بالغ بر 440 میلیارد ریال ذكر كرد و گفت : حفر و تجهیز 16 حلقه چاه ، بهسازی و مهندسی مجدد 11 حلقه چاه ، اجرای 23 كیلومتر خط انتقال آب ، احداث چهار واحد ایستگاه پمپاژ آب و احداث 28هزار و 250 متر مكعب مخزن از جمله این طرح ها است.
او افزود : با اجرا و تكمیل طرح های در دست اقدام ، 855 لیتر آب در ثانیه به آب آشامیدنی شهروندان افزوده می شود.
مدیرعامل آبفای مازندران ظرفیت كنونی تامین آب آشامیدنی استان را هشت هزار و 540 لیتر در ثانیه برآورد كرد و گفت : در برخی شهرهای این استان بین دو تا سه هزار لیتر در ثانیه با كمبود آب مواجه هستیم.
حسین زاده ، از جمله عوامل موثر در تامین آب آشامیدنی مورد نیاز شهروندان را استفاده از آب های سطحی از طریق سدها ذكركرد و افزود : به علت كمبود اعتبار، برخی از طرح های در دست اجرا ، در موعد مقرر تكمیل و به بهره برداری نرسید.
وی ادامه داد : شركت آب و فاضلاب شهری مازندران برای رفع مقطعی آب آشامیدنی در برخی از شهرها ، اقدام به حفر و تجهیز چاه ها كرده است.
حسین زاده اعتبار مورد نیاز برای رفع مشكل كم آبی در مازندران را 300 میلیارد ریال ذكركرد.
وی ، فرسوده بودن شبكه های آبرسانی در استان را از عمده مشكلات موجود ذكركرد و ابراز امیدواری كرد تا با تخصیص بموقع اعتبارات ، این مشكل در كمترین زمان رفع شود.
وی گفت : از مجموع شش هزار و 300 كیلومتر شبكه آبرسانی در مازندران ، یكهزار و 600 كیلومتر فرسوده است.
او اعتبار مورد نیاز برای بازسازی و بهسازی شبكه های فرسوده آب آشامیدنی در مازندران را یكهزار و 620 میلیارد ریال اعلام كرد و افزود : در صورت تخصیص اعتبار مورد نیاز ، 10 درصد از هدر رفت آب جلوگیری می شود.
مدیر عامل آبفای مازندران به كیفیت مطلوب آب آشامیدنی در استان اشاره كرد و گفت :
هم اكنون 10 آزمایشگاه مجهز در شهرهای مختلف مازندران ، تست كلرسنجی، انجام آزمایشات میكروبی و شیمیایی را به صورت هفتگی، ماهانه و سالانه انجام می دهند.
وی با بیان اینكه تمام آزمایش های صورت گرفته بر اساس استانداردهای جهانی است، افزود : دانشگاه علوم پزشكی و مراكز بهداشت شهرستان های مازندران بر عملكرد شركت آب و فاضلاب شهری در بخش كیفیت آب آشامیدنی نظارت دارند.
او ادامه داد : طرح تصفیه فاضلاب هم اكنون در هفت شهر مازندران در دست اقدام است و همچنین مرحله نخست این طرح در شهرهای نوشهر و چالوس و جویبار و بابلسر به
بهره برداری رسیده است.ك/3
2501/1654
ساري - مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري مازندران گفت : هم اكنون 462 هزار مشترك با جمعيتي بالغ بر دو ميليون و 570 هزار نفر زير پوشش اين شركت قرار دارند.