به گزارش روزجمعه ایرنا، این كلینیك فوق تخصصی با همكاری 'حسین رضازاده' نیكوكار اصفهانی در زمینی به مساحت یكهزار و 800 متر مربع و با زیر بنای شش هزار متر مربع در پنج طبقه تاسیس می شود.
این كلینیك با اعتبار 50 میلیارد ریال و در 20 ماه ساخته خواهد شد و می تواند روزانه به دو هزار نفر از بانوان خدمات مختلف درمانی ارایه كند.
پلی كلینیك تخصصی و فوق تخصصی حضرت خدیجه كبری(س) ویژه بانوان در اصفهان دارای بخش های مختلفی از جمله اورژانس بانوان، رادیولوژی، سونوگرافی، ماموگرافی، آزمایشگاه، بانك خون، داروخانه، بیست و دو درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، سالن اجتماعات، كتابخانه، واحد كامپیوتر، بخش های رفاهی از قبیل باجه بانك، گل فروشی، كافی شاپ، فروش تجهیزات پزشكی می باشد.
در این مراسم رییس بیمارستان شهید بهشتی اصفهان گفت: از مشخصات ویژه این بیمارستان بخش nicu نوزادان است كه با نظر وزارتخانه بهداشت و درمان یكی از بهترین ها در كشور به شمار می رود و در حال حاضر با 20 تخت در حال خدمت رسانی به مردم است.
'زهرا شهشهانی' افزود: در گذشته 30 درصد نوزادان به طور كامل رشد نكرده و در بیمارستان متولد می شدند می مردند ولی در زمان حاضر متوسط مرگ نوزادان زود رس به چهار تا پنج مورد در ماه كاهش یافته است.
استادیار دانشگاه علوم پزشكی اصفهان گفت: اكنون در استان اصفهان اورژانس استاندارد ویژه زنان و مامایی وجود ندارد كه با تاسیس این كلینیك اولین اوژانس زنان و مامایی استاندارد با 520 متر زیربنا احداث خواهد شد.
7143/1011
اصفهان- اولين و بزرگترين كلينيك تخصصي و فوق تخصصي ويژه بانوان با نام حضرت 'خديجه كبري(س)' در مجاورت بيمارستان شهيد بهشتي اصفهان باحضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كلنگ زني شد.