۱۹ دی ۱۳۹۰، ۱۲:۴۴
کد خبر: 30756204
T T
۰ نفر

تهران - محققان پژوهشگاه فناوري هاي نوين علوم زيستي جهاددانشگاهي- ابن سينا موفق به توليد نوعي آنتي بادي منوكلونال شدند كه در شناسايي سلول هاي بنيادين بكارمي رود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ابن سینا، دكتر محمدمهدی آخوندی رییس پژوهشگاه ابن سینا گفت : ' این آنتی بادی ها، ضد مولكول OCT4 است كه توسط سلولهای بنیادین بیان می شوند و در شناسایی این سلولها موثرند.'

وی افزود: ' این آنتی بادی ها با آنتی بادی تجاری تولید شركت ABcam مقایسه و در تمام آزمونهای انجام شده شامل ایمونوهیستوشیمی، ایمونوسیتو شیمی، وسترن بلات و تستهای فلورسانس با موفقیت واكنش مورد انتظار را نشان داده است.

گفتنی است كه شركت ABcam یكی از معتبرترین شركتهای بیوتكنولوژی انگلیسی است كه از جمله فعالیت های اصلی آن، تولید آنتی بادی های تحقیقاتی و صادرات آن به نقاط مختلف جهان است . این آنتی بادی ها، نقش كلیدی در انجام طرح های تحقیقاتی دارند.

دكتر محمود جدی تهرانی رییس پژوهشكده آنتی بادی منوكلونال این پژوهشگاه با بیان این مطلب كه طرح تولید این آنتی بادی با حمایت ستاد توسعه پژوهش و كاربرد سلولهای بنیادی صورت گرفته اظهار داشت: ' تولید این آنتی بادی در پژوهشگاه ابن سینا در حال انجام است و هم اكنون توان تولید آن در داخل كشور در حدی است كه علاوه بر تامین نیاز داخلی قادر به صادر كردن آن نیز هستیم.

وی در ادامه اظهار داشت: ' پژوهشكده آنتی بادی منوكلونال پژوهشگاه ابن سینا هم اكنون در حال تولید آنتی بادی های منوكلونال دیگری علیه مولكول های اختصاصی دیگر كه در سلول های بنیادی بیان می شوند می باشد و در آینده نزدیكی تولیدات جدید را نیز اعلام خواهد نمود.

لازم به ذكر است فن آوری تولید آنتی بادی منوكلونال به طور كامل در اختیار این پژوهشكده است و از اولویت های اصلی پژوهشكده آنتی بادی منوكلونال پژوهشگاه ابن سینا تولید آنتی بادی های منوكلونال علیه مولكول های سطح سلول های سرطانی به منظور شناسایی سریع و اختصاصی سرطان های گوناگون و نیز به منظور درمان سرطان است .

علمی **1354**1544
۰ نفر