مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بانوان و خانواده روزپنجشنبه درحاشیه این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: برای فراهم ساختن زمینه فعالیت بانوان به عنوان نیمی از پیكره جامعه، بدون نگرش جنسیتی می بایست درابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برنامه ریزی و از وجود و نظرات آنان استفاده كرد.
'ثریا ظفری' افزود: خانواده، قبل از ارتباط مستقیم فرد با گروه ها، سازمان ها و موسسات اجتماعی، نقش مهمی در انتقال ارزشها ، هنجارها و میراث فرهنگی جامعه بر عهده دارد.
وی با بیان اینكه فعالیت های فرهنگی برای ارتقای دانش زنان توسط امور بانوان و خانواده وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال انجام است، گفت: در اجرای طرح رحمت شاخه كارگری، برای تحكیم بنیان خانواده 120 هزارو 401 نفر از بانوان زیرپوشش، آموزش های لازم را فراگرفته اند.
ظفری اعتبارات موردنیاز اجرای این طرح را 11 میلیارد و 500 میلیون ریال ذكر كرد و افزود: رقم مذكور اخیرا تامین شده و بزودی در اختیار ادارات كل استان ها قرار می گیرد.
به گفته او، در اجرای طرح رحمت، آموزش ها به صورت چهره به چهره است و در آن نحوه عملكرد برگزیدگان دین، الگوهای رفتاری، خصایص اخلاقی ونحوه زندگی آنان همچون پیامبر اكرم (ص) و ائمه اطهار (ع) ارائه می شود كه در استحكام بنیان خانواده ها نقش بسزایی ایفا می كند.
مسوول روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: 31 نفر از مشاوران امور بانوان و زنان شاغل در سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان های سراسر كشور در این همایش دو روزه حضور دارند.
'عباس نورا' هدف از برگزاری این همایش را بررسی موضوعات مربوط به بانوان و خانواده آنان نظیراشتغال، بیمه، ارتباط بافرزندان و توجه به خانواده و همسران با الگوپذیری از بزرگان دین عنوان كرد.
به گزارش ایرنا، در حاشیه این همایش، بانوان شركت كننده از مطالب آموزشی كارگاه های كارآفرینی، طرح رحمت، مسائل مربوط به بانوان در محیط كار، امور اجتماعی و بازرگانی بهره خواهند برد. ك/3
2482/588 / 653/508
همايش مشاورين اموربانوان سازمان صنعت ومعدن كشور در چابهار برگزار شد
۲۹ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۲۵
کد خبر:
30772924
چابهار - نخستين همايش مشاوران امور بانوان و خانواده سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت سراسر كشور در سالن اجتماعات بهزيستي چابهار برگزار شد.