۱۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۷:۲۳
کد خبر: 30790850
T T
۰ نفر

اروميه - معاون امنيتي و انتظامي استاندار آذربايجان غربي با تاكيد بر مبارزه بي امان با قاچاق مشروبات الكلي اعلام كرد: ميزان كشفيات مشروبات الكلي در استان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 27 درصد رشد نشان مي دهد.

عیسی قنبری روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، میزان كشفیات مشروبات الكلی در 9 ماه اول امسال را یك میلیون و 900 هزار بطری و قوطی اعلام كرد و افزود: قاچاق مشروبات الكلی كاملا به صورت هدایت شده از سوی استكبار جهانی به داخل ایران صورت می گیرد.

وی اضافه كرد: باند های قاچاق زیر حمایت كشورهای غربی، محموله های مشروبات الكلی را به صورت بیمه شده و تضمینی به داخل ایران روانه می كنند.

قنبری مشروبات الكلی را كالایی كاملا ضدفرهنگی، ام الفساد و ام الخبایث عنوان كرد و اظهار كرد: جهان غرب با استفاده از وابستگان و دست پروردگان خود برای رسیدن به اهداف شوم سیاسی استكبار، سلامت روحی و روانی جوانان ایران را هدف گرفته اند.

قنبری یادآور شد: مشروبات الكلی كه روانه ایران می شود در اروپا غیر قابل مصرف اعلام شده اند و این هشدار بر روی بسیاری از بطری و قوطی هایی كه توسط نیروهای انتظامی كشف شده درج شده است.

وی گفت: این اقدام ناجوانمردانه حكایت از آن دارد كه غربی ها به جنگ فرهنگی تمام عیار با ملت ایران برخاسته و در صدد گرفتار كردن جوانان ایران هستند.

معاون امنیتی انتظامی استاندار آذربایجان غربی تاكید كرد: برای مبارزه با این پدیده شوم و ترفند استكبار كنترل صد درصدی مرزها باید در الویت قرار گیرد.

وی نقش رسانه ها در پیشگیری از ناهنجاری های اجتماعی و مبارزه با پدیده قاچاق و هشدارهای انتظامی را مهم و اساسی عنوان و اظهار كرد: رسانه ملی، جراید و مطبوعات می توانند با تبیین پیامدهای شوم مصرف مشروبات الكلی و بیان اهداف دشمنان از روانه ساختن كالاهای قاچاق نقشه های دشمنان را خنثی كنند.

وی افزود: امسال چهار باند بزرگ قاچاق مشروبات الكلی در استان شناسایی و متلاشی شده است.

قنبری با عنوان اینكه در پشت پرده قاچاق مشروبات الكلی دست های پلید استكبار دیده می شود تاكید كرد: با هوشیاری مردم و همكاری دستگاه های اجرای و انتظامی می توان برای همیشه این دست های پلید و ناپاك را قطع كرد.

وی با تاكید بر مبارزه قاطع و بی امان با قاچاقچیان مشروبات الكلی اظهار كرد: حبس طولانی مدت و جریمه های سنگین از جمله شاخص ترین مجازات قاچاق مشروبات الكلی است.

وی اظهار كرد: عوامل قاچاق و دست نشاندگان استكبار جهانی باید بدانند مجازات سنگینی در انتظار آنهاست و جمهوری اسلامی هرگز در مورد آنها اغماض و چشم پوشی نخواهد كرد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان غربی در بخش دیگری از این گفت و گو نسبت به حمل و نگهداری سلاح های شكاری غیر مجاز هشدار داد و افزود: با عوامل قاچاق، خرید و فروش و نقل و انتقال سلاح های شكاری غیر مجاز نیز به شدت برخورد می شود.

قنبری اضافه كرد: بر اساس بند 21 ماده 16 قانون، دارندگان سلاحهای شكاری غیر مجاز موظفند در اسرع وقت سلاحهای خود را به دستگاههای مربوطه تحویل دهند.

وی اظهار كرد: این افراد پس از احراز صلاحیت سه ماه وقت دارند برای دریافت مجوز حمل و نگهداری سلاح شكاری اقدام كنند.

قنبری با هشدار نسبت به استفاده از سلاح های شكاری غیر مجاز و خطرات جانی برای افراد و خانواده ها گفت: تدابیری اتخاذ شده تا سلاح های شكاری كه جواز حمل و نگهداری برای آنها صادر می شود از استاندارد و امنیت لازم برخوردار باشند.

وی یادآور شد: اكثر سلاح های شكاری كه از طریق كوهستان ها و ارتفاعات مرزی وارد كشور می شوند و ساخت كشور تركیه می باشند به لحاظ كیفیت غیر استاندارد بوده و احتمال خطرات جانی برای استفاده كنندگان وجو دارد.

معاون امنیتی انتظامی استاندار آذربایجان غربی گفت: برای و حمل و نگهداری سلاح شكاری غیرمجاز شش ماه تا دو سال، برای سلاح های جنگی دو تا پنج سال، مهمات و سلاح های جنگی پنج تا 10 سال زندان، برای سلاح های سرد نظیر گاز اشك آور، مجازات نقدی و حمل كنندگان قطعات سلاح 20 میلیون ریال جریمه و شش ماه حبس در قانون پیش بینی شده است.

قنبری افزود: در دی ماه امسال 700 قبضه اسلحه از باندهای قاچاق كشف و ضبط شده است.

8135/583/245
۰ نفر