'محمود صیادبورانی' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، از افزایش 400 گرمی سرانه مصرف ماهی در استان زنجان نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: این در حالی است كه سرانه مصرف ماهی در كشور 2/8 كیلوگرم است.
وی، با بیان اینكه سرانه مصرف ماهی در استان و كشور از میانگین جهانی پایین تر است، یادآورشد: میانگین مصرف آبزیان در جهان حدود 20 كیلوگرم یعنی دو تا سه برابر ایران می باشد.
مدیركل شیلات و آبزیان استان زنجان، با تأكید بر لزوم فرهنگ سازی مصرف این ماده غذایی مفید در استان و كشور اظهار كرد: عمده مصرف ماهی به استانهای شمالی و جنوبی كشور اختصاص دارد.
صیادبورانی، تعداد استخرهای پرورش آبزی در استان زنجان را 336 مزرعه عنوان و تصریح كرد: انواع ماهیان گرمابی همچون كپورمعمولی، كپور علفخوار، كپور نقره ای یا آزاد پرورشی و كپور كله گنده در زنجان پرورش و تولید می شود.
وی گفت: ماهی قزل آلا، ماهی خاویاری، شاه میگو، انواع ماهیان زینتی، انواع ماهیان بومی رودخانه های استان از دیگر گونه های پرورش ماهی در این استان است.
مدیركل شیلات و آبزیان استان زنجان اظهار كرد: در زمان حاضر پنج هزار و 506 تن انواع آبزی در استان تولید می شود كه بیشتر نوع آن را ماهی قزل آلا تشكیل می دهد.
596/7325
زنجان - مديركل شيلات و آبزيان استان زنجان سرانه مصرف در استان و كشور را پايين دانست و گفت: سرانه مصرف ماهي در استان زنجان به 2/5 كيلوگرم افزايش يافته اما همچنان از ميانگين جهاني پايين تر است.