۲۰ بهمن ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 4226233
T T
۰ نفر
..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/11/20 ورزش.کریکت.بنگلادش تهران - بنگلادش که جزو کشورهای میزبان جام جهانی کریکت است قصد دارد نقش خود را بطور کاملا جدی ایفا و تاثیر خوبی در برگزاری موفق این رقابتها بگذارد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس از داکا، بنگلادش افتتاحیه نوزدهمین دوره مسابقات جام جهانی کریکت را در روز 19 فوریه برگزار می کند که بزرگترین رویداد ورزشی این کشور از سال 1971 تاکنون که استقلال خود را بدست آورد، محسوب می شود.
این رقابتها که در نوع خود بزرگترین جام جهانی کریکت محسوب می شود در سه کشور هند، بنگلادش و سریلانکا برگزار خواهد شد.
در بنگلادش به گدایان شهر مبلغی پرداخته شده تا از محل برگزاری مسابقات دور باشند. به صاحبان خودروها و اتوبوس ها دستور داده شده برای تعمیر و رنگ کردن خودروهای خود اقدام کنند یا منتظر جریمه باشند.
شبکه برق تقویت شده تا رقابتهای جام جهانی در اثر قطع روزانه برق که در ساعات اوج مصرف اتفاق می افتد، دچار اختلال نشود.
همچنین تعطیلات عمومی پیشنهاد و از دانش آموزان خواسته شده در خانه هایشان بمانند تا از ترافیک سنگین شهری کاسته شود.
امنیت نیز اولویت مهمی است، چرا که نیروهای پلیس در داخل و اطراف ورزشگاهها مستقر شده اند و یک واحد ویژه نظامی و بالگرد در حالت آماده باش قرار دارند.
بینظیر احمد کمیسیونر پلیس شهر داکا برگزاری این رویداد ورزشی را پر چالش بیان کرد و گفت تمام اقدامات امنیتی مد نظر قرار گرفته شده است.
به دنبال حمله تروریستی مرگبار به اتوبوس حامل وزشکاران سریلانکایی در مسیر مسابقات سال 2009 در لاهور، حق میزبانی پاکستان در برگزاری این رقابتها از این کشور سلب شد.
به گفته احمد، نیروهای امنیت ملی بنگلادش تمام اقدامات لازم برای تضمین امنیت بازیکنان و طرفداران آنها شامل اسکورت مسلحانه تیم در عزیمت و برگشت از مسابقات را اتخاذ کرده اند.
وزیر امور کشور بنگلادش نیز گفت: هیچ تهدید تروریستی خاصی برای مسابقات این جام در بنگلادش وجود ندارد.
به گفته وزیر ارتباطات، محدودیتهای دسترسی به خیابانها به منظور انتقال بازیکنان و مسئولان اعمال خواهد شد و از سایر مردم خواسته شده از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.
مقامات شهر داکا برای رانندگانی که خودروهای آنها سالم نیست، جرایمی در نظر گرفته اند.
در همین حال پلیس همچنان به پاکسازی خیابانهای اصلی پایتخت و شهر جنوبی چیتاگونگ که در نزدیکی محل برگزاری مسابقات قرار دارد، از وجود گداها و دستفروشان ادامه می دهد.
داکا با داشتن بیش از 10 میلیون جمعیت، 100 هزار گدا دارد و هزاران نفر نیز از طریق دستفروشی محصولات ارزان قیمت در خیابانها و پیاده روها امرار معاش می کنند.
مانزورول آلام شهردار چیتاگونگ اعلام کرد که این شهر به 300 گدا که دچار معلولیت جسمی هستند کمک مالی روزانه می پردازد تا آنها را از محل برگزاری مسابقات دور نگه دارد.
چیتاگونگ دومین شهر بزرگ بنگلادش است که در فاصله 215 کیلومتری جنوب شرق داکا واقع شده است.
برگزارکنندگان این مسابقات میلیونها دلار برای تعمیر محل برگزاری مسابقات در شهرهای میزبان رقابتها هزینه کرده اند.
ورزشگاه ملی شربنگلا در داکا با ظرفیت حدود 26 هزار نفر میزبانی شش مسابقه را خواهد داشت. در ورزشگاه ظهور احمد چودری نیز دو مسابقه برگزار می شود . سه ورزشگاه دیگر برای پشتیبانی و انجام تمرینات آماده شده است.
از طرف دیگر، هیئت کریکت بنگلادش با ساخت امکانات جدیدی مانند نورافکن، سیستم بلندگوهای عمومی در این ورزشگاهها برای برگزاری هر چه موفق تر رقابتها تلاش می کند.
تابلوهای تبلیغاتی با تصاویری از بازیکنان تیم بنگلادش چهره خیابانهای داکا را تغییر داده است. تعمیر پیاده روها، انتشار مصاحبه هایی با کریکت بازان سابق و مفسران ورزشی در روزنامه ها و پخش برنامه های جام جهانی در شبکه های تلویزیونی از دیگر تدارکات مسئولان بنگلادش برای مسابقات کریکت است.
با این حال هیچ تضمینی وجود ندارد که این مسابقات بدون مشکل برگزار شود.
حزب ناسیونالیست بنگلادش به رهبری خالده ضیا نخست وزیر سابق این کشور دولت را به سرکوب مخالفان متهم کرده و باعث بروز ناآرامی هایی در خیابانها شده است.
شیخ حسینه نخست وزیر بنگلادش و رقیب ضیا نیز، حزب مخالف را به تلاش برای بی ثبات کردن این کشور متهم کرد.
بنگلادش در آخرین جام جهانی با شکست هند شگفتی آفرید و طرفداران تیم این کشور امیدوارند این نتایج در خانه نیز تکرار شود.
1594**1584** شماره 550 ساعت 15:14 تمام
۰ نفر