۸ تیر ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 4785865
T T
۰ نفر

" دریاچه شاه قاسم" یاسوج زیبا و دیدنی است

۸ تیر ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 4785865
...................................................
یاسوج، خبرگزاری جمهوری اسلامی 08/04/86 داخلی.اجتماعی.سد شاه قاسم.گردشگری.فرهنگی.
پنج کیلومتری شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در میان انبوه بوته های درختان بلوط و زالزاک دریاچه ای زیبا، آرام، آسمانی نیلگون رنک آرام به خواب رفته است.
این دریاچه همه ساله در تمامی ایام و به ویژه در فصول بهار و تابستان میزبان هزاران عاشق طبیعت است.
این دریاچه در جنوب امام زاده قاسم (ع) فرزند امام زاده عسکر از نوادگان امام موسی کاظم (ع) قرار دارد که بر همین اساس نام این بقعه متبرکه را بر روی این دریاچه نهاده اند.
زیبایش نگاه هربیننده ای را به خود جلب می کند و شگفتی های خدادادی در این منطقه زیبا نشان از عظمت بی انتهای الهی است.
دریاچه شاه قاسم از دل کوه سر به فلک کشیده دنا می جوشد و پوشش جنگلی و درختان سرسبز چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند.
معتدل بودن هوا، سردی آب این دریاچه موجب شده که سالانه بیش از صدها هزار گردشگر از این مکان زیبا و بکر دیدن کنند.
صدای دلنواز آب گوش هر شنونده ای را می نوازد و آبش گواراست و هر خسته و تشنه ای را سیراب می کند.
صدای چهچه پرندگان و رقص زیبای گنجشکان و بلبلان بر فراز آسمان دریاچه زیبایی دوچندانی به این دریاچه بخشیده است.
بازدیدکنندگان دایمی و همیشگی از استانهای بوشهر، خوزستان، فارس، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، تهران و سایر استانهای جنوب و مرکز کشور سالانه صدها کیلومتر مسافت را برای دیدن جاذبه های گردشگری این منطقه خصوصا این دریاچه می پیمایند.
این مکان زیبا با وجود داشتن مناظر بکر و دلنشین دارای کمبودها و مشکلات فراوانی است.
بسیاری از گردشگران و مسافرانی که برای دیدن این دریاچه می آیند، علاوه بر تعریف و تمجید از آن، از کمبود امکانات نیز گلایه دارند.
برخی از مسافران در گفت و گو با ایرنا بیان کردند: کمبود سرویسهای بهداشتی، کمبود سکوهای مناسب برای نشستن، باریک بودن جاده ورودی، نبود نمازخانه و مسجد، نبود هتل و مسافرخانه، نبود حمام و نبود فروشگاههای عرضه مواد غذایی از مهمترین کمبودهااین مکان تفریحی است.
یک مهمان از اهواز گفت: این استان می تواند به قطب گردشگر جنوب کشور تبدیل شود و تحقق این امر به حمایت و پیگیری های مسوولان نیاز دارد.
احمد براتی افزود: دیدنی ها، آب و هوای معتدل، چشمها و رودخانه های جاری از توانمندیهای خوب این استان و این در حالی است که بسیاری از استانهای دیگر این مزایا را ندارند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،گردشگری ، صنایع دستی و هنرهای سنتی کهگیلویه وبویراحمد گفت: سکوسازی ،محوطه سازی ،جدول گذاری ساخت سرویس های بهداشتی از مهمترین اقداماتی است که در حال حاضر در این دریاچه در حال اجراست.
نصرت الله جهان بین در گفت و گو با ایرنا افزود: هفته آینده شش آلاچیق در کنار این دریاچه برای خدمات رسانی به گردشگران نصب خواهد شد.
وی گفت: به منظور توسعه صنعت گردشگری در این استان تاسیسات اکوتوریسم این دریاچه مانند احداث سرویس های بهداشتی، پیست قایقرانی به بخش خصوصی و به صورت فصلی واگذار خواهد شد.
استان چهار فصل و سرسبز کهگیلویه وبویراحمد با وسعتی معادل 16 هزار و 264 کیلومترمربع در جنوب غربی ایران واقع شده است که دارای جاذبه های گردشگری فراوانی بوده که همه ساله و به ویژه در فصول بهار و تابستان پذیرای خیل مسافر و گردشگر است.ک/4 7534/563/587 شماره 073 ساعت 21:12 تمام انتهای پیام C08.37-21-12
۰ نفر