85 درصد عصاره میوه تولیدی آستان قدس رضوی به خارج از ایران صادرمی شود
۴ اردیبهشت ۱۳۸۱، ۰:۰۱
کد خبر:
5551861
#
مشهد ، ایرنا سوم اردیبهشت 1381 برابر با 23 آوریل 2002
مدیرعامل کارخانجات کنسرو سردخانه رضوی مشهد ( مرکز استان خراسان -
شمال شرق ایران ) گفت : بیش از 85 درصد از عصاره میوه تولیدی این مجتمع به
خارج از ایران صادر می شود.
"فرامرز مرادی" روز چهارشنبه میزان تولید عصاره و آب میوه دراین مجتمع
را سالانه پنج هزار تن عنوان کرد.
وی افزود : محصولات صادراتی این واحد شامل عصاره میوه ، آب میوه ، رب
گوجه فرنگی ، کنسرو نخود سبز و انواع پوره میوه جات می باشد.
وی گفت : سال گذشته همچنین یک هزار و 346 تن انواع محصولات منجمد و
پوره ، دو هزار و 570 تن کنستانتره و یک هزار و 900 تن آب میوه در این
واحد تولید شد که به ترتیب از رشدی معادل 75 ، 40 و 17 درصد برخوردار
بوده است .
مرادی افزود : سال گذشته 215 تن سس مایونز در این واحد تولید و به
بازار مصرف عرضه شد.
وی گفت : درحال حاضر سالانه شش هزار تن رب گوجه فرنگی ، دو هزار و 270
تن انواع کمپوت و کنسرو ، دو هزار و 500 تن کنستانتره میوه ، دو هزار و
500 تن آب میوه ، 625 تن مربا ، 112 تن انواع ترشیجات ، 900 تن محصولات
پلاستیکی ، 10 تن بذر اصلاح شده گوجه فرنگی در واحدهای مختلف مجتمع
کارخانجات کنسرو سردخانه رضوی تولید می شود.
وی همچنین از دریافت گواهینامه بین المللی ایزو 9002 و ایمنی و بهداشت
غذا "HACEP " دراین مجتمع خبرداد.
مدیرعامل کارخانجات کنسرو و سردخانه رضوی افزایش توان تولید دربخش های
دارای مزیت و نیز تولید آب میوه انار، کنسرو و خاویار بادمجان، آب
میوه های مخلوط را از جمله برنامه های در دست اقدام این شرکت عنوان کرد.
شرکت کنسرو و سردخانه رضوی یکی از 17 واحد صنعتی و معدنی سازمان
اقتصادی آستان قدس رضوی است که در بخشهای صنایع تبدیلی ، خدمات سردخانه ای
و تولیدات پلاستیکی فعالیت دارد.
* 1447 *