۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 6102696
T T
۰ نفر

مدیر کل امور سرپرست خانوار کمیته امداد اعلام کرد:

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 6102696
مدیر کل امور سرپرست خانوار کمیته امداد اعلام کرد: 27 درصد ازدواج های ثبت شده سال گذشته در تهران به طلاق منجر شد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/02/31 اجتماعی.کمیته امداد.زنان سرپرست خانوار تهران - مدیر کل امور ایتام، سرپرست خانوار و سالمندان کمیته امداد امام خمینی (ره ) با بیان اینکه در مقابل هر 6/3 ازدواج ثبت شده در تهران ، یک طلاق ثبت می شود، گفت: از مجموع ازدواج های ثبت شده در تهران در 9 ماهه آخر سال 89، 27 درصد آنها به طلاق منجر شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا چگینی روز شنبه در نخستین نشست تخصصی مسوولان امور بانوان سراسر کشور کمیته امداد در سال 90 افزود: بر اساس برآورد آماری بین سالهای 75 تا 85، سالانه 60 هزار زن به تعداد زنان سرپرست خانوار در کشور اضافه شده است.
وی اضافه کرد:همچنین در طول برنامه چهارم توسعه، هر سال 49 هزار زن سرپرست خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره ) قرار گرفته اند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سالانه حدود 30 هزار طلاق در استان تهران رخ می دهد، 75 درصد این زنان بدون سرپرست به کمیته امداد مراجعه می کنند.
چگینی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره ) از ابتدا تاکنون در پی کسب راهی برای ایجاد استقلال اقتصادی و ارتقا جایگاه اجتماعی و فرهنگی زنان سرپرست خانوار همراه با عزت و رعایت شئون انسانی آنان بوده و بحث مادری و تربیت و پرورش فرزندان این زنان را مورد توجه قرار داده است.
مدیر کل امور ایتام، سرپرست خانوار و سالمندان کمیته امداد گفت: براساس آمار رسمی سال 85، یک میلیون و 631 هزار زن سرپرست خانوار در کشور سرشماری شدند که این رقم هم اکنون بین یک میلیون و 850 تا یک میلیون و 900 هزار نفر تخمین زده می شود.
چگینی با بیان اینکه 57 درصد زنان سرپرست خانوار در کشور زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند، افزود: براساس برنامه پنجم توسعه کمیته امداد وظیفه دارد زمینه را برای توانمندسازی 10 درصد سرپرست خانوار فراهم کند تا توانایی لازم برای خارج شدن از پوشش کمیته را کسب کنند.
وی ادامه داد: باید زمینه برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به گونه ای باشد که توانایی آنان در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ارتقا یابد چرا که اگر تنها بعد اقتصادی و مالی مساله مورد توجه باشد، به زودی به دلیل نداشتن کسب مهارت های ضروری با معضلات اجتماعی و فرهنگی شدیدی در این حوزه مواجه خواهیم شد.
چگینی، ارائه مهارت های شغلی و کمک های سرمایه ای برای گذران امور و زندگی به زنان سرپرست خانوار را ضروری عنوان کردو گفت: باید توجه داشت که کمک های مادی باید در کنار فراگیری مهارت های اجتماعی باشد زیرا این زنان علاوه بر اینکه نان آوران خانواده محسوب می شوند، نقش مادری و پدری را نیز توام با یکدیگر به عهده دارند.
وی با بیان اینکه اشتغال و فعالیت های اقتصادی زنان سرپرست خانوار نباید وظیفه مادری آنان را مخدوش کند، افزود: هم اکنون 600 هزار نفر از فرزندان زنان سرپرست خانوار زیر پوشش کمیته امداد هستند که سلامت روحی و روانی آنان برای حضور فعال در جامعه اهمیت ویژه ای دارد.
معاون برنامه ریزی و تدوین سیاست های شورای فرهنگی اجتماعی زنان نیز تشکیل کمیته امداد امام را یکی از ثمرات مهم انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت نوع برخورد امدادگران با مددجویان باید با برخورد با سایر ارباب رجوع ها متفاوت باشد تا مددجو تصور نکند با او معامله می شود.
حسینی مجرد پیشنهاد کرد کمیته امداد متناسب با کمکی که به هر خانواده یا مددجو ارائه می کند، نموداری از رشد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خانواده تهیه کند تا علاوه بر فراهم آمدن الگویی مناسب برای مواجهه با این افراد یا خانواده ها ، آمار دقیقی از آنان و میزان ارتقا این خانواده ها وجود داشته باشد.
در این نشست، پنج کارگروه تخصصی با عنوان بررسی ابعاد توانمندی سازی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار، بررسی مسایل مرتبط با بهداشت روحی و روانی زنان سرپرست خانوار، بررسی تنگاهای قانونی و حقوقی زنان سرپرست خانوار، راهکارهای تسهیل توسعه ازدواج زنان سرپرست خانوار و تعامل و هم افزایی برای بهره گیری از ظرفیت های ادارات کل امور زنان در سایر سازمان ها و نهادها برگزار شد.
اجتمام 1828** شماره 046 ساعت 15:18 تمام
۰ نفر