سبزی های تازه برای نگهداری طولانی مدت زود فریز شوند
..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/01/22
اجتماعی.سلامت.سبزی تازه
تهران- محققان می گویند: سبزیجات را برای مصرف روزانه خریداری کنید،
سبزی زیادی را فورا فریز کنید و حداکثر تا سه ماه بعد از فریز کردن، آن
را مصرف کنید.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا ازدیلی تلگراف بررسی های پژوهشگران موسسه
تحقیقات غذایی انگلیس نشان می دهد، سبزی هایی که به محض چینش فریز می
شوند مواد مغذی بیشتری در خود دارند.
در جدیدترین شماره نشریه موسسه تحقیقات غذایی انگلیس آمده است، نگهداری
سبزیجات موجب کاهش مواد مفید و مغذی آن ها می شود و اگر مدت زمان طولانی
از چینش آنها گذشته باشد ، بسیاری از مواد مغذی خود را در مدت حمل و نقل
و جابه جایی از دست داده اند.
به گفته این محققان، با گذشت دو هفته از زمان چیدن لوبیا سبز ، این سبزی
45 درصد و بروکلی و گل کلم 25 درصد و هویج و نخود فرنگی 15 درصد از ارزش
غذایی خود را از دست می دهند.
البته کارشناسان تغذیه تاکید می کنند:ه سبزی های فریز شده بهتر است تا
مدت سه ماه بعد از فریز کردن مصرف شوند زیرا در بیش از این مدت میزان
مواد مغذی در آن ها به شدت کاهش می یابد.
به گفته محققان، مواد مغذی مهم در سبزیجات تازه درزمان دوهفته ای تولید
تا مصرف سبزیجات، تا 45 درصد از بین می رود.
اجتمام **ز.س//1599
شماره 007 ساعت 10:52 تمام